Service en onderhoud | Schoorsteenvegen

Op zoek naar een vakkundige schoorsteenveger? Dan bent u bij De Heide Smid aan het juiste adres.

ASPB schoorsteenveger

Wij zijn aangesloten bij de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond. Als toelatingseis voor het lidmaatschap geldt dat de opleiding tot Gezel schoorsteenveger moet worden gevolgd. Als ASPB lid staan wij voor kwaliteit en vakmanschap.

Hoe vaak schoorsteenvegen?

Wij raden u aan om minimaal 1 keer per jaar uw schoorsteen te laten vegen. Indien u zeer regelmatig stookt, bijvoorbeeld als u de kachel als hoofdverwarming gebruikt, is het aan te raden meer dan eenmaal per jaar te vegen.

Wanneer kan ik mijn schoorsteen laten vegen?

Het beste kunt u een afspraak inplannen voor het voorjaar of de zomer, zodat u klaar bent voor de winter. Maar u kunt uiteraard het gehele jaar bij ons terecht voor het laten vegen van uw schoorsteen.

Aanvraagformulier Schoorsteenvegen

Maak door middel van onderstaand formulier een afspraak voor het vegen van je schoorsteen. Het verzoek wordt door onze afdeling service en onderhoud in behandeling genomen. In de bevestigingsmail geven wij aan wat je kan verwachten na ontvangst van je melding.

Met het invullen en doorsturen van het serviceformulier ga je akkoord met:

 1. De Algemene Voorwaarden voor Service- en Onderhoudswerkzaamheden voor leden van het Sfeerverwarmingsgilde.
 2. De tarieven voor onderhoud en service. (Zie onderaan deze pagina)

JA, ik ben geïnteresseerd in een schoorsteenveegcontract:

Svp aanvinken welk pakket u wenst:

 • Pinnen is mogelijk bij de schoorsteenveger.
 • Prijs voor schoorsteenvegen geldt bij combinatieritten.
 • Indien er niet gecombineerd kan worden met andere adressen, dan wordt er €31,50 voorrijkosten in rekening gebracht.
 • Heeft u vragen? Dan kunt u bellen met onze service coördinator. Tel: 0314 - 631742.
 • Tevens bieden wij aan: Hoogwerkerverhuur. Huurprijs €165 incl. BTW, inclusief 2 monteurs en hoogwerker.
 • Minimale draaitijd is 2 uur.
 • Prijswijzigingen voorbehouden.

Binnen 1 uur antwoord

Kachels, haarden en schouwen kopen bij De Heide Smid in Halle & Duiven

Specialist op gebied van kachels, haarden en schouwen

De Heide Smid geldt als specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen. Daarnaast kun je er terecht voor woonaccessoires, sfeerartikelen, gereedschap, ijzerwaren en alles voor tuin en park. Het bedrijf, met vestigingen in Halle en Duiven, heeft ook haar sporen verdiend als installateur. Het verricht alle voorkomende werkzaamheden, zoals reparaties en onderhoud, in eigen beheer. De kracht van De Heide Smid zit hem in het ruime assortiment kwaliteitsartikelen, de persoonlijke service en een deskundige advisering door het ervaren en vriendelijke team van medewerkers. Maak kennis met onze producten en werkwijze.

Kachels en haarden

Een stijlvolle haard of kachel voor warmte en sfeer in huis kopen? De Heide Smid biedt een ruime keuze haarden en kachels van topmerken. Wij zijn de specialist voor jouw houtkachel, gaskachel, pelletkachel, elektrische haarden, bio-ethanol haarden en accessoires. In onze uitgebreide showrooms in Halle en Duiven kun je de sfeer van jouw kachel en haard ervaren. Ons bedrijf kan ook zorgen voor de levering en installatie ervan. Wij werken met een vast team van installateurs. Zij hebben jarenlange ervaring in de sfeerhaardenbranche. Uiteraard is het ook mogelijk om de installatie zelf of door een vakman te laten doen.

Over De Heide Smid

De kracht van de Heide Smid is service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Het bedrijf uit een team van 50 specialisten op het gebied van (gebruikte) kachels en haarden. Sinds de start in 1936 kennen we alleen maar groei. In 1994 en 2002 zijn er zeer diverse uitbreidingen geweest van de winkel en opslag. Naast de vestiging in Halle, hebben we in 2009 een showroom in Duiven geopend. Met deze twee vestigingen zitten we mooi centraal in Nederland. In Halle zijn ruim 250 kachels, haarden en schouwen te zien. In Duiven staan meer dan 150 opstellingen. In 2013 is de showroom in Halle nog weer verder uitgebreid en staan er nog meer kachels en haarden.

Service

Waarom je kiest voor de 5 sterren service van De Heide Smid:

 • Installatie, reparatie en onderhoud
 • Vakkundig advies
 • Uitgebreide showrooms
 • Eigen werkplaats
 • Beste gereedschap en producten

Al 80 jaar sfeermakers

Onze klanten zochten onder meer op: