Skip to main

Elektrische doorkijkhaarden

De laatste jaren valt op dat steeds meer huiseigenaren een elektrische doorkijkhaard in hun woning laten plaatsen. Een doorkijkhaard is een haard die aan twee of meerdere zijden glas bevat, waardoor je feitelijk door de haard heen kunt kijken. De redenen voor de groeiende populariteit van doorkijkhaarden lopen uiteen, maar hebben vooral te maken met het visuele genot van dit type haarden en met de diverse praktische voordelen.

Bekijk het eens van de andere kant

Plaats een doorkijkhaard midden in een ruimte. Zo creëer je niet alleen een geweldige roomdivider, maar ook een compleet andere uitstraling van de ruimte. Geniet vanuit de woonkamer en vanuit de eetkamer van het knisperende vuur. Het is ook mogelijk om een elektrische doorkijkhaard te plaatsen die je van alle kanten kan bekijken. Of je nu links of rechts er langsheen loopt, je ziet altijd een prachtig vuurbeeld. Behoud op deze manier de openheid van je ruimte en tegelijkertijd de knusse warme sfeer van het knisperende vuur.

Bepaal je eigen haardopstelling met en zonder tv

Elektrische doorkijkhaarden worden grotendeels in een bestaande muur geplaatst. Dit zorgt voor een prachtige doorkijk tussen jouw woonkamer en keuken of zélfs tussen jouw slaapkamer en badkamer. Om jouw persoonlijkheid en stijl terug te laten komen maken wij ook op maat gemaakte haardmeubels en tv-meubels. Kies zelf de materialen, kleuren en afmetingen. Laat een roomdivider met doorkijkhaard ontwerpen en monteren door onze specialisten. Kies een tv-meubel met de kleuren en materialen die jij wenst en wij zorgen voor een persoonlijk ontwerp ,op maat gemaakt, alleen voor jou. Neem hiervoor contact op met onze specialisten.

Reken op deze pluspunten bij een elektrische doorkijkhaard

Een doorkijkhaard is eenvoudig te installeren, doordat het onnodig is om een rookkanaal aan te sluiten. Hierdoor vindt er geen verbranding plaats, is er amper onderhoud nodig en is de haard kindvriendelijk. Het vuur geeft geen warmte af, waardoor niemand zich aan de haard kan branden. Wil je wel een heerlijk warm haardvuur? Dan is het mogelijk om een elektrische haard met verwarmingselement te kiezen. Let wel op! Dit is alleen een bijverwarming in je huis en verwarmt niet  je gehele huis. Daarnaast is de elektrische doorkijkhaard energiezuinig en weet met één druk op de knop sfeer in huis aan te brengen.

De verschillende merken elektrische doorkijkhaarden in onze showroom

Hét merk van de elektrische doorkijkhaarden is Faber. Ben jij een echte vuurliefhebber? Dan kies jij voor de essentie van de Faber e-Box 1000/450 ST met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met een fascinerend vuurbeeld, zonder gas en schoorsteen. Inclusief afstandsbediening en elektrische bijverwarming. Deze elektrische haard is zélfs naar keuze te decoreren met een realistische houtset, Carrara kiezel of grijzesplitsteen, of kies voor ‘pure black’. Dezelfde functies geldt voor de Faber e-Matrix Mood 800/500 RD en de Faber e-Matrix Mood 800/500 ST. Het verschil tussen deze twee? Dat zit hem voornamelijk in de grootte van de elektrische doorkijkhaard.

Koop hier je elektrische doorkijkhaard

Je vindt bij ons o.a. bekende merken als FaberDimplex, Element4, Wanders, DRU en Kalfire. Twijfel je nog over een doorkijkhaard op gas, hout, pellet, bio ethanol en elektriciteit? Bekijk dan ons volledige aanbod doorkijkhaarden! Laat je door ons team adviseren over de mogelijkheden. Wij hebben alle expertise in huis en denken graag met je mee. Wel zo'n prettige gedachte!

Kom langs!

Wees welkom in één van onze showrooms! Bezoek onze showroom in Halle, Duiven of Rietmolen voor inspiratie en advies bij de aanschaf van een doorkijkhaard elektrisch.

Afspraak maken