Skip to main

Element4 elektrische haarden geheel in jouw woonstijl

Element4 elektrische haarden staan voor innovatie en techniek. De haarden zijn efficiënt in gebruik, beschikken over een aanpasbaar vlambeeld en zijn op afstand bedienbaar. De elektrische haarden zijn altijd minimalistisch, naadloos en strak. De Element4 haarden hebben de mogelijkheid om te verwarmen en alle haarden bevatten een speciaal anti-reflectieglas. In combinatie met de laatste led technologie én bediening via smartphone of tablet zijn deze haarden een absolute innovatie binnen de wereld van elektrische haarden.

De Element4 series in elektrische haarden

De Element4 heeft drie series waar ze bekend om staan. Deze series zijn allen elektrisch en daarom heb je alleen een stopcontact nodig om de plaatsing van je elektrische haard te voltooien. De Modore en Club serie zijn veel gebruikte haarden voor inbouwprojecten. De Modore haarden zijn fronthaarden en de Bidore serie heeft een dubbelzijdig vuuraanzicht. Een dubbelzijdig vuurbeeld staat vaak prachtig in het midden van de kamer als roomdivider. Een frontaanzicht plaats je prachtig onder je televisie, om zo de gehele avond van de haard en televisie te genieten. Natuurlijk is het ook mogelijk om een geheel tv-meubel met elektrische haard te installeren met een prachtige driezijdige of hoekhaard. Of neem een driezijdig vuuraanzicht van de elite serie als roomdivider en bekijk het vuurbeeld van elke zijde!

lees hier meer over de technieken van Element4

Heb jij nog vragen aan onze adviseurs?

Onze specialisten staan van maandag tot en met zaterdag van 09.00 uur tot 18.00 uur voor je klaar om elke vraag te beantwoorden. Heb je de keuze tussen een houtkachel, gashaard, pelletkachel of elektrische haard nog niet gemaakt? Geen probleem! Stuur een mail naar info@heidesmid.nl met je vraag of bel gewoon even naar 0314-631741 (Halle) of naar 026-3192090! Natuurlijk is onze showroom ook dagelijks van maandag tot en met zaterdag geopend. Kom dus langs, stel je vraag en kijk in alle rust rond. Wil je graag persoonlijk advies van onze adviseurs? Maak dan online een afspraak om je plek te reserveren.

Afspraak maken