Skip to main

Waarom kiezen voor een Charlton Jenrick elektrische haard

Het vlammenspel van de Charlton & Jenrick haard doet niet meer onder aan gaskachels of houtgestookte kachels. Het merk Charlton & Jenrick zijn haarden die hun oorsprong vinden in Engeland en het merk is inmiddels een begrip geworden. Charlton & Jenrick ontwikkelt efficiënte, innovatieve, milieuvriendelijke en aantrekkelijke elektrische haarden.

  • Lagere uitstoot ten opzichte van gas- en houtkachels. Een energiezuinige oplossing dus.
  • Een rookkanaal is overbodig. Er is simpel geen uitstoot.
  • Met de afstandsbediening de sfeer van de haard naar eigen smaak aan te passen.
  • Bij enkele haarden is het mogelijk om de kleur en temperatuur aan te passen.

Het model van de Charlton Jenrick elektrische haarden

Van verschillende vlambeelden tot verbluffende designs met de elektrische haarden van Charlton Jenrick. De Fireline FP van Charlton & Jenrick heeft een realistisch vlambeeld, de mogelijkheid om de kachel op een houtvlak te plaatsen en er een rookafvoer aan te zetten. Met dit uiterlijk is de Fireline FP nauwelijks te onderscheiden van een hout- of gaskachel. De elektrische Charlton Jenrick haard beschikt over een afstandsbediening met drie standen.

Techniek van de Charlton Jenrick elektrische haarden

De Charlton Jenrick kan 1kW of 2kW aan warmte afgeven aan een ruimte. Niet genoeg om als hoofdverwarming te gebruiken, maar zeker heerlijk als bijverwarming. Door hun gepatenteerd 3D Ecoflame worden Charlton & Jenrick haarden gezien als vooruitstrevend. Hierdoor is het vlammenspel zo realistisch dat deze niet meer van echte gas- of houtkachels te onderscheiden zijn. Het grote voordeel aan een elektrische haard in vergelijking met een gas- of houtkachel is zeker dat je geen rookkanaal hoeft aan te sluiten. Natuurlijk is dit wel mogelijk om het gevoel van een echte haard te ervaren. Daarnaast is een elektrische kachel plug en play, het enige wat jij nodig hebt is een stopcontact.

Lees hier meer over de techniek van onze elektrische haarden 

Kom langs voor advies, installatie en onderhoud

Onze collega’s zijn echte haardliefhebbers. Zij willen je graag alles vertellen over de Charlton & Jenrick haarden. Ben jij geïnteresseerd in een ander merk dan Charlton Jenrick, zoals Element4, Faber, Kalfire of Dimplex? Onze haardliefhebbers adviseren jou graag welk merk het beste bij jouw woonstijl past. Maak een afspraak met één van onze specialisten in de showroom.

Afspraak maken