Skip to main

Een ingebouwde gashaard maakt hét verschil in de huiskamer

Ingebouwde gashaarden leveren een geweldige bijdrage aan de huiselijke sfeer en zijn een bijzonder efficiënt verwarmingstype. Inzet gashaarden zijn tegenwoordig met het blote oog nauwelijks tot niet te onderscheiden van houthaarden. Ze zijn eenvoudig te bedienen en stel met een afstandsbediening de juiste temperatuur in met één druk op de knop. Meer hoef je niet te doen om sfeer en warmte in jouw huiskamer te brengen!

De voordelen van inzet gashaarden

Naast het feit dat gashaarden een gezellige uitstraling hebben en eenvoudig te bedienen zijn, heeft deze kachel soort meerdere voordelen boven andere verwarmingsbronnen. Je kunt hierbij onder meer denken aan:

  • Een gashaard die is ingebouwd is veiliger dan een houthaard of losstaande houtkachel. Je hebt geen last van rondspattend vuur. Verder kun je, mocht dat nodig zijn, het vuur meteen op afstand uitschakelen.

  • Met een inzet gashaard kun je als consument veel energiekosten besparen. Doordat de haard direct hoger en lager gezet kan worden en inbouwhaarden op gas gebruikmaken van de modernste technieken, is de temperatuur heel precies te regelen. Dit is niet alleen beter voor jouw portemonnee, maar ook voor milieu en klimaat.

  • Gashaarden zijn tegenwoordig zo gebouwd dat het vlammenbeeld niet van dat van houthaarden te onderscheiden is. Hierdoor profiteer je van een romantische, warme uitstraling, gecombineerd met de effectiviteit van echt hout.

  • Voordeel van gashaarden is dat je geen houtvoorraad voor de haard hoeft aan te leggen. Dat scheelt ruimte, tijd en ook geld.

Bekijk ons fraaie assortiment inbouwgashaarden

Wil je ook profiteren van alle voordelen van een inzet gashaard en een comfortabele, romantische sfeer in huis creëren? Bekijk dan nu de mooie collectie gashaarden in onze webshop. In ons aanbod vind je veel modellen van het topmerk Bellfires, zoals de elegante  Smart Bell 65/60, of uit de serie populaire Wanders-haarden, zoals de strak ontworpen Wanders Square 60-G inzethaard. Twijfel je nog over de soort inzethaard? Bekijk hier dan al onze inzethaarden.

Zoek jouw favoriete model uit en bestel eenvoudig

Koop nu een ingebouwde gashaard die aan jouw hoge eisen voldoet. Mocht je vragen hebben of een gratis offerte willen, dan is dat natuurlijk geheel vrijblijvend. Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij hebben altijd wel een geschikte gashaard die aansluit op jouw smaak!

Afspraak maken