Skip to main

Wat is een gevelkachel?

Gevelkachels zijn gaskachels die geen schoorsteenkanaal nodig hebben. Dit heeft een gesloten systeem. Bij deze kachels worden de rookgassen meteen naar buiten afgevoerd, hierbij wordt ook de zuurstof meteen van buiten gehaald. Met deze kachels zorg je ervoor dat jouw woning zeer gemakkelijk opgewarmd wordt en jij binnen de kortste keren kunt genieten van de heerlijke warmte. Het enige dat je bij de kachels hoeft te doen is de kachel ontsteken, een kind kan de was doen! Naast makkelijk te bedienen, zijn de kachels ook zeer eenvoudig aan de binnenzijde van de gevel te bevestigen, doordat je alleen maar een afvoer en gasafsluiting nodig hebt.

Diverse modellen

Bij ons vind je de allerbeste en mooiste kachels in diverse stijlen en groottes. Je kunt kiezen uit verschillende klassieke of juist moderne modellen. Of je nou een hele grote gaskachel wilt of een kleine, alles is mogelijk! Wij verzorgen alle kachels helemaal op maat. Bij alle soorten verzorgen wij bovendien de complete levering en de installatie, zodat jij er zelf geen omkijken naar hebt.

Eenvoudig ruimtes verwarmen

Een gevelkachel zorgt ervoor dat ruimtes heel eenvoudig verwarmd kunnen worden. Hiervoor is alleen een gasaansluiting op de plek van de verwarming vereist. De kachels zijn naast een eenvoudige bediening ook nog eens eenvoudig te installeren. Vervolgens hoef je alleen nog maar de kachel te ontsteken.

Woon je dus in een nieuwe woning, die nog wel wat sfeer kan gebruiken of ben jij toe aan meer warmte in jouw huidige woning? Dan is een van onze gevelkachels perfect voor jou! Kijk op deze pagina meteen welke gaskachel het beste bij jouw wensen past! Twijfel je nog of ben jij benieuwd wat een gaskachel voor jouw woning kan betekenen? Je kunt natuurlijk altijd bij ons terecht voor vrijblijvend, gedegen en deskundig advies over een kachel in jouw woning. Daarnaast kun je ook altijd een bezoek brengen aan een van onze showrooms om de kachels in het echt te bekijken.

Onderhoud gevelkachel

Onderhoud is van essentieel belang als je lang wilt blijven genieten van je gevelkachel. De fabrikant geeft het advies om binnen een jaar na installatie van de gevelkachel de eerste onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Na deze eerste onderhoudsbeurt kan je samen met de servicemonteur bekijken of het onderhoud één of twee keer per jaar nodig is. Door je gevelkachel een regelmatige onderhoudsbeurt te gunnen, ben je gegarandeerd van een veilig gebruik van je gevelkachel, gaat je gevelkachel langer mee en heb je minder kans op storingen.

Lees hier meer over wat een servicemonteur doet tijdens een onderhoudsbeurt.

Kom langs voor advies, installatie en onderhoud

De mooiste gevelkachels van de beste kwaliteit koop je hier. Onze kracht zit in hoge kwaliteitsproducten, een ruim assortiment en een goede, persoonlijk service met deskundig advies. Twijfel niet langer en ontdek nu ons complete aanbod op onze website.

Afspraak maken