Skip to main

Middelgrote pelletkachels

Een middelgrote pelletkachel biedt meer warmte en sfeer dan een kleine pelletkachel. Door zijn grootte passen middelgrote pelletkachels perfect in een rijtjeshuis, eengezinswoning of als opvallend detail in de hoek van een ruimte. Bekijk hieronder ons assortiment.

Waarom kiezen voor een middelgrote pelletkachel?

Waarom kiezen voor een middelgrote pelletkachel?

Wanneer jij op zoek bent naar een prettige warmte in huis dan kies jij voor een middelgrote pelletkachel. Geniet in stilte van een heerlijke vlammenspel. Geluid blijft een pelletkachel natuurlijk altijd geven, maar in plaats van mechanische geluiden, luister je naar een prettig en rustgevend achtergrondgeluid. Voor veel mensen is een behaaglijk geluid bij een kachel juist een must-have. Middelgrote pelletkachels zijn ontworpen met een hoog rendement. Afhankelijk van het model en vermogen kun je wel 8 tot 14 uur stoken zonder het reservoir bij te vullen. Vul daarna de pelletkachel eenvoudig bij met gekeurde pellets, geperste korrels van organisch materiaal.

Voordelen van een middelgrote pelletkachels

Hoe groot de ruimte ook is, een middelgrote pelletkachel past altijd! Pas een middelgrote pelletkachel toe in een kleine ruimte als echte showstopper. Of creëer een prachtig klein detail in de hoek van een grote open ruimte. Meer details en voordelen weten? Bekijk deze hieronder.

  • Geschikt in elke ruimte.
  • Eenvoudig in gebruik.
  • Geen gasaansluiting nodig.
  • Betaalbaar verwarmen.
  • Minder uitstoot dan bij houtkachels.
  • Minimaal in onderhoud

Soorten middelgrote pelletkachels van De Heide Smid

De Heide Smid heeft verschillende middelgrote pelletkachels in de Showroom in Halle en Duiven. In deze twee showrooms is de MCZ Cute M+ te zien. Dit is een pelletkachel met hoge prestaties. De grote ruit zorgt voor een aangenaam vlammenbeeld. Tevens zorgt de convectieventilator voor een stillere werking. Op zoek naar klassiek of liever modern? De keuze is aan jou!

In de buurt van onze showroom in Duiven? Kom dan inspiratie op doen en bekijk de Jotul PF 732 in de showroom. Deze rechthoekige pelletkachel heeft een moderne touch die je woonkamer een warme sfeer zal geven. De pelletkachel heeft verschillende uitvoeringen. Kies voor klassiek zwart of een combinatie van zwart en grijs, het is geheel aan jou!

Kom langs voor advies en realisatie

Wij hebben een ruim assortiment aan middelgrote pelletkachels. In onze vestigingen, in Halle, Duiven en Rietmolen, staan diverse (brandende) pelletkachels ter inspiratie opgesteld. Jouw pelletkachel is altijd af te stemmen op eigen smaak en interieur. Er is dus altijd wel een passend exemplaar in jouw woning. Onze ervaren medewerkers geven je graag vakkundig en gedegen advies over jouw kachel. Maak hier direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Afspraak maken