Skip to main

Waarom kiezen voor een MCZ pelletkachel?

Het rendement van een MCZ-pelletkachel is hoger dan 90%, één van de grote redenen om voor een MCZ-pelletkachel te kiezen. Tevens garandeert een MCZ-pelletkachel een minimaal verbruik aan pellets. Vergelijk dezelfde hoeveelheid hout met pellets, dan zie je dat pellets meer warmte afgeven en minder as produceren.

Een MCZ-pelletkachel beschikt over een bedieningspaneel en je kunt deze pelletkachel bedienen met behulp van je smartphone. Dit betekent dat elke MCZ-pelletkachel werkt met dubbele WiFi. Zo bedien jij de kachel zowel thuis als buiten met je smartphone, zonder extra materiaal. Net zo eenvoudig als de bediening van de pelletkachel is het schoonmaken ervan. De MCZ-pelletkachels hebben een ruime aslade die maar één keer per week leeggemaakt hoeft te worden.

Geruisloos genieten van een MCZ-pelletkachel

MCZ maakt haar pelletkachels zo dat jij geruisloos kunt genieten. Hoe geruisloos jij geniet van een pelletkachel is afhankelijk van de ventilatoren en de technologie. het merk MCZ heeft een standaardfunctie dat je de ventilatoren uit kan zetten wanneer jij dat wil (No-Air). Zo kun jij stil genieten van de warmte van jouw pelletkachel.

De verschillende soorten MCZ-pelletkachels

In onze showrooms in Halle en Duiven en Rietmolen staan vele MCZ-pelletkachels. Zo is de MCZ Cute te zien in Halle en Duiven. Deze pelletkachel is een zeer compacte kachel met hoge prestaties. Deze pelletkachel heeft een centrale achter- en bovenaansluiting, waardoor deze kachel ook ideaal is om onder een siermantel te plaatsen. De grote ruit aan de voorzijde zorgt voor een prachtig vlammenbeeld.

Op zoek naar een hoog technisch toestel in een eenvoudig jasje? Dan is de MCZ Ego Air M+ perfect voor jou. De Ego is beschikbaar in een versie met achter- en bovenaansluiting. Deze kachel bedien je op twee verschillende manieren, via bluetooth in de omgeving van de kachel, of via internet op verdere afstand.

Zoek jij de perfecte vrijstaande pelletkachel? Zoek dan niet verder en kijk direct naar de MCZ Flow Comfort Air Glad. Kom deze bekijk in onze showroom in Halle. De MCZ Flow is een hoge ronde pelletkachel met een strakke zwarte voorzijde uit staal. Kies uit een keramische, gladde of geribbelde zijkant. In de kleuren wit of zwart.

De Heide Smid: van advies tot realisatie

Kijk jij al uit naar een heerlijk warm vlammenspel met een pelletkachel van MCZ? Kom langs in van onze showrooms. Onze adviseurs nemen graag de tijd voor je. Zij vertellen in alle detail alles over onze MCZ-pelletkachels. Wil jij zekerheid dat onze adviseur alle tijd voor je heeft? Maak dan hier online een afspraak.

Afspraak maken