Skip to main

Je unieke persoonlijk sfeer

Steeds meer haardliefhebbers zien het gemak en de charme van elektrische haarden. De vrijstaande elektrische kachels zijn serieuze concurrenten geworden voor de gas- en houtkachels. Het gemak van de elektrische kachel, waarbij het elektrische vuur nauwelijks meer te onderscheiden is van het echte vlambeeld, haalt steeds meer consumenten over. Het is zelfs mogelijk warmte te creëren zonder brandstoffen toe te voeren, om zo de knusse en gezellig sfeer te creëren die je verwacht bij een haard.

Voordelen van een vrijstaande elektrische haard

Vrijstaande elektrische haarden zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het voordeel hiervan is dat er voor ieder wat wils bij zit. Door de vrijheid kun je de vrijstaande haard op je favoriete plekje in huis zetten. Elektrische haarden vereisen alleen een stopcontact, waardoor een rookkanaal overbodig is. Steek de stekker in het stopcontact en vlammen maar! Elektrische vrijstaande haarden kunnen óók goed in een bestaande schouw worden geplaatst als vervanging van een open haard. Zo komt de ouderwetse gezelligheid terug, zonder het bijbehorende onderhoud. Doordat er geen brandstoffen worden gebruikt dient de schoorsteen niet schoongemaakt te worden en is het opruimen van as of roet niet nodig.

Soorten vrijstaande elektrische haarden

Vrijstaande haarden zijn er in elk formaat. Of je nou op zoek bent naar een kleine elektrische kachel voor in de hoek van de kamer of een doorkijkhaard wenst om meerdere ruimtes te creëren. Bekijk bijvoorbeeld de nieuwste elektrische haard van Dimplex. De Dimplex Natur 120 is veilig, schoon en duurzaam. Het vuur bestaat uit koude waternevel en LED-licht. Geniet van deze vlammen met of zonder verwarming. Of geniet van een vrijstaande elektrische haard van Element4. Bekijk de Element4 Club Kudos E die door zijn afmeting moeiteloos in elke ruimte past of kies voor de vorm van Element Club Ovation E die perfect in de hoek van de kamer past.

Wil jij advies van onze specialisten?

Heb jij een idee in je hoofd, maar weet je niet precies welke haard hier bij past? stuur ons een mail met de wensen en voorbeelden. Natuurlijk is het ook mogelijk om in onze showroom langs te komen om inspiratie op te doen en met een van onze specialisten te praten. Neem eenvoudig contact op door een mail te sturen.

 

Afspraak maken