Skip to main
Showroom afspraak

Een persoonlijk en eerlijk advies

De Heide Smid helpt jouw tijdens de zoektocht naar en de realisatie van je droomhaard! Met een hele groep ervaren en gemotiveerde collega’s zorgen wij van begin tot eind voor een zorgeloos proces. Wij leggen je hier alvast uit hoe we hierbij te werk gaan en wat wij als bedrijf onze klanten te bieden hebben.

Dik Geurts Ivar10 H2o Sfeer1

Afspraak showroom Halle & Duiven

Maak hieronder een afspraak voor de showroom in Halle of Duiven. Kies de gewenste dag en tijdstip en vul de gegevens in.  Voor uw afspraak wordt ten minste één uur gereserveerd.

Mocht de gewenste dag en tijd niet meer beschikbaar zijn? Neem dan telefonisch contact met ons op voor de mogelijkheden.

Hoe gaan wij te werk?

Heidesmid Duiven 15
1

Jouw haard en woonsituatie

Je bent op zoek naar een haard, maar hebt nog geen idee welke dan het meest optimaal aansluit bij jouw woonsituatie. Onze ervaren verkopers kunnen dit samen met jou in een eerste adviesgesprek helder in beeld brengen. Aan de hand van een aantal vragen, informatie van het huis of al zelfgemaakte foto’s van de situatie kan al vrij snel een selectie van geschikte haarden worden gemaakt. Vervolgens neemt de verkoper met jou de situatie en het proces door en ga je, indien gewenst, naar huis met een eerste gerichte offerte.

De Heidesmid Halle 65
2

3D-tekening & huisbezoek

Na akkoord hebben wij de mogelijkheid om je een gerichte 3d-tekening aan te bieden naar aanleiding van de wensen die uit het adviesgesprek naar voren zijn gekomen. Deze tekening en de bijkomende details bevestigen wij vervolgens middels een huisbezoek. Dit zorgt ervoor dat jij, voor het daadwerkelijk plaatsen, al weet hoe de toekomstige situatie eruit komt te zien. Tevens heeft onze monteur direct een helder beeld van wat het eindresultaat dient te worden. Hiermee creëren we voor beide partijen een overzichtelijk beeld en komen we niet voor verrassingen te staan.

Service Monteurs 07
3

Montage en service

Op het moment dat jij een definitief akkoord hebt gegeven, plannen wij samen met jou een montagedatum in. Onze monteurs maken op basis van de geschetste tekeningen, de offerte en de 3d-tekening het vooraf besproken eindresultaat. Hierna ruimen zij altijd alles netjes op en steken zij de haard samen met jou de eerste keer aan. Hierbij geven zij enkele (stook)tips om optimaal te genieten van jouw gloednieuwe haard.

Onze showrooms

De Heide Smid

Halle

Ontdek op ruime showroom met alles voor haarden, kachels en tuinmachines

De Heide Smid

Duiven

Op korte afstand van Arnhem vindt je onze ruime showroom met alles voor haarden en kachels.

Wildenborg

Rietmolen

Onderdeel van De Heide Smid met een showroom met een ruime showroom met alles voor haarden en kachels.

De Heidesmid Halle 55

 Persoonlijk advies op basis van jouw wensen
 Achterhoekse nuchterheid
 Gerichte offerte tijdens het 1e gesprek indien gewenst
 85 jaar ervaring
 Uitgebreid assortiment aan kachels en haarden