Skip to main

Kies de Dimplex elektrische haard met bijbehorende techniek

Dimplex heeft keuze in moderne en klassieke haarden, voor ieder wat wils dus. Elektrische haarden staan voornamelijk bekend om hun gebruiksgemak. Steek de Dimplex haard in het stopcontact en geniet van de gezelligheid van de haard. Voor extra gebruiksgemak wordt elke elektrische haard met afstandsbediening geleverd, waardoor je de haard vanuit je luie stoel bedient. Omdat de haard op elektriciteit werkt is het ook niet nodig om brandstoffen aan te voeren. Een aantal Dimplex haarden biedt naast sfeer ook de warmte van een warmte-element, zoals van een echte houtkachel. Met de aanwezigheid van een warmte-element wordt er extra warmte gecreëerd door de bijverwarming.

Bekijk hier naar de verschillende technieken voor elektrische haarden

Waarom kiezen voor een Dimplex elektrische sfeerhaard?

  • Gemak & comfort: Met één simpele druk op de knop een prachtig vlammenspel.
  • Beleving: Het prachtige vlammenspel zorgt voor een sfeervolle beleving in huis.
  • Duurzaam: De Dimplex elektrische sfeerhaarden zijn milieuvriendelijk, duurzaam en zuinig.
  • Overal te plaatsen: De elektrische sfeerhaarden van Dimplex zijn overal te plaatsen: in jouw woning, appartement of restaurant.
  • Ruim assortiment: De elektrische sfeerhaarden van Dimplex zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten.

De soorten Dimplex elektrische haarden

Dimplex heeft talloze haarden in verschillende vormen en sferen. Een voorbeeld van een prachtige elektrische haard is de Dimplex natur 120 Opti-Myst. Het vuur van de Dimplex Natur 120 bestaat uit koude waternevel en LED-licht. Geniet het hele jaar door van een prachtig vlambeeld met of zonder verwarming! Ben jij al verkocht aan de revolutionaire Opti-Myst? Bekijk dan ook eens de Dimplex cassette 1000. Deze versie heeft een permanente wateraansluiting waardoor het vullen van een waterreservoir verleden tijd is.

Is waterdamp niet de keuze voor jou? Dan is de Dimplex ignite zeker het bekijken waard! Deze elektrische haard is tot wel 254 centimeter lang. Hiermee creëer jij een echte eyecatcher in je huis of restaurant. Daarnaast heeft de Vivente plus 150 serie de nieuwste elektrische haarden met Revillusion technologie. Deze serie is verkrijgbaar in 3 maten, de front-, 2- of 3-zijdige layout.

Bekijk de Dimplex haarden in onze Showroom

Let Dimplex inspire you! Want Dimplex biedt, naast veel kant-en-klare oplossingen, een breed assortiment in modellen die op allerlei plaatsen en manieren kunnen worden ingebouwd. Niet alleen in de woonkamer, maar ook in de badkamer of de werkkamer thuis. Dimplex past ook in de werkomgeving, winkel of horeca. Breng snel een bezoek aan één van onze sfeervolle showrooms voor een prachtige Dimplex elektrische sfeerhaard.

Vraag advies over Dimplex elektrische haarden aan onze adviseurs

Onze adviseurs staan van maandag tot en met zaterdag tussen 09.00 uur en 18.00 uur graag voor je klaar. Bekijk in onze showroom niet alleen onze elektrische haarden, maar ook houtkachels, gashaarden,  pelletkachels en bio ethanolhaarden. Wil jij persoonlijk advies vanuit onze showroom? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs om uitgebreid advies te krijgen over al onze haarden. Contacteer ons eenvoudig per mail of telefonisch

Afspraak maken