Skip to main

Waarom kiezen voor een Kalfire elektrische haard?

Het algemene kenmerk van een elektrische haard is dat deze zonder rookkanaal geplaatst kan worden en je enkel een stekker in het stopcontact hoeft te stoppen voor het gebruik. Kalfire’s elektrische haarden bevatten unieke, innovatieve technieken waardoor het haardvuur realistisch voelt, oogt en klinkt. De E-one serie van Kalfire is één van de meest realistische elektrische haarden op dit moment. Met één druk op de knop voorzie je de ruimte van een sfeervol haardvuur. Daarnaast is de E-one veilig in gebruik. Kinderen en huisdieren zijn veilig bij het vuur. De Kalfire elektrische haarden geven namelijk een prettige warmte af, maar geen direct hitte. Veilig en toegankelijk voor iedereen!

De verschillende haarden van Kalfire E-One

De Kalfire E-one hologramhaard is een haard zoals je nog niet eerder hebt gezien. De allernieuwste techniek is toegepast bij de nieuwe E-one haarden. De nieuwe technieken op basis van hologrammen maken deze haarden realistischer dan ooit. Kies bij de Kalfire E-one uit twee verschillende modellen. Beide modellen geven een prachtig vuurbeeld en bevatten de nieuwste innovatieve technieken. Het gaat er dus echt om welk design het beste bij jouw woonstijl past. De Kalfire E-One 100F is een elektrische inbouwhaard met een vooraanzicht op het vuur. Kom naar onze showroom om deze haard brandend te aanschouwen. De Kalfire E-one 160s is een duurzame high-tech designhaard. Deze haard lijkt sprekend op een gashaard, door het nagebootste rookkanaal aan de bovenzijde. Laat je elektrische haard sprekend op een echte houtkachel lijken, terwijl je zelf beslist waar de haard het beste tot zijn recht komt.

Meer informatie over de Kalfire elektrische haarden?

Onze specialisten staan zes dagen per week van 09.00 en 18.00 uur telefonisch en per mail voor je klaar! Bekijk je onze haarden liever in het echt? Dat kan! Kom langs bij ons één van onze showrooms in Halle of Duiven. Wil jij persoonlijk advies in onze showroom, maak dan even een afspraak met één van onze vakmensen. Onze specialisten vertellen je graag meer over elektrische haarden, houtkachels, gashaarden, pelletkachels en bio ethanolhaarden.

Afspraak maken