Skip to main

Faber: Hét merk voor elektrische haarden

Een spectaculair elektrisch vuur vind je bij Faber! Faber maakt gebruik van hun gepatenteerde koud waternevel. In 2019 wonnen ze met deze techniek de Nationale Innovatie en Duurzaamheidsprijs Wonen.

Kies voor verschillende haardmodellen, vuur aanzichten en afmetingen. Faber heeft altijd een haard die bij je woonwensen past. Lees snel verder waarom de Faber elektrische haarden de beste keuze is in jouw woning!

Het warme gevoel met de nieuwste techniek van Faber elektrische haarden

De elektrische haarden van Faber geven het warme gevoel van vuur en sfeer, maar dan zonder de uitstoot of verbranding die komt kijken bij een hout- of gaskachel. Met een vuurbeeld dat ontstaat uit een koud waternevel en LED-licht creëer je een even uniek en fascinerend vuurbeeld. Dé oplossing voor de haardliefhebbers die geen gas- of houtkachel meer wensen. Daarnaast is het een ideale oplossing wanneer een traditionele kachel niet haalbaar is, bijvoorbeeld zonder gasaansluiting. De ruime keuze van Faber biedt twee modelseries. Deze hebben verschillende uitvoeringen, afmetingen en opties.

Bekijk hier alle informatie over de technieken van de elektrische haarden

Welke Faber elektrische haard past het beste bij jou?

Sfeervol, maar toch een duurzaam en bewust leven. Met een elektrische haard van Faber breng je de warme sferen in huis die gewenst zijn. Met de twee modelseries van Faber creëer je de sfeer van een echte houtkachel zonder dat er een complexe installatie aan vooraf gaat. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact.

De E-Matrix-serie

De E-Matrix-serie brengt de warmte van een haard in huis, maar dan zónder gasaansluiting of rookkanaal. Wees niet bang dat hierdoor geen warmte geproduceerd wordt door de haard. Met een krachtige bijverwarming straalt de haard een aangename warmte af. Zélfs het geknisper van het hout ontbreekt niet. De E-Matrix is een elektrische haard die niet te onderscheiden is van een echte houtkachel. Daarnaast is de bediening eenvoudig: met een afstandsbediening of een handige app op je eigen smartphone of tablet. Geniet van een vooraanzicht met de Faber e-Matrix 1300/400 l of bekijk het vuurbeeld van meerdere hoeken met de Faber e-Matrix 1050/400 lll.

De e-BoX-serie

De tweede variant en de elektrische haarden van Faber is de e-BoX-serie. Deze serie van Faber biedt een uniek elektrisch haardvuur met natuurlijk opstijgende vlammen van waternevel en licht waar je van alle kanten naar kan kijken. De e-BoX-serie garandeert een goede prijs-kwaliteitverhouding met een realistisch vuurbeeld dat niet te onderscheiden is van een echt haardvuur. En dat zónder uitstoot, dus geen schoorsteen nodig! De E-BoX is altijd compleet uitgevoerd met een compacte inschakelbare bijverwarming en een handige afstandsbediening. Maak de keuze of jij enkel een vooraanzicht wil of een doorkijkhaard voor midden in huis. De Faber e-BoX 1000/450 l is heeft prachtig vooraanzicht van een realistisch vuur. Bekijk de Faber e-BoX 1000/450 ST om de sfeer van een doorkijkhaard te voelen.

Advies of meer informatie over de elektrische haarden van Faber?

Onze specialisten staan van maandag t/m zaterdag van 09.00 en 18.00 uur telefonisch en per mail voor je klaar! Natuurlijk is het ook mogelijk om langs te komen in onze showroom in Halle, Duiven of Rietmolen. Onze specialisten kunnen jou niet alleen alles vertellen over onze elektrische haarden, maar vertellen je ook graag meer over onze houtkachels, gashaarden, pelletkachels en bio ethanolhaarden. Wil jij persoonlijk advies in onze showroom, maak dan een afspraak met één van onze vakmensen.

 

Afspraak maken