Skip to main

Modellen pelletkachels van RIKA

De pelletkachels van RIKA zijn van uitstekende kwaliteit, bevatten toonaangevende technologie en een uniek design. Wij hebben een ruim assortiment pelletkachels van RIKA in de collectie. Kies voor een moderne en stijlvolle pelletkachel zoals de RIKA Livo of maak indruk met de RIKA Cosmo. Dit is nog maar een kleine greep uit het aanbod pelletkachels van RIKA. Er zijn nog vele andere modellen in talrijke uitvoeringen.

De voordelen van een RIKA pelletkachel

Een pelletkachel van RIKA combineert de sfeer van een traditionele houtkachel met de nieuwste technologie en het hoogste comfort. De voordelen van een RIKA pelletkachel zijn daarom ook eindeloos. Bekijk hieronder alle voordelen.

  • Beschikt over een automatische brandstoftoevoer.
  • Heeft een eenvoudige bediening via het touch display.
  • Bevat een kantelend asrooster (model afhankelijk).
  • Traploze motor (voor een stillere kachel).
  • Dynamic Air Regulation voor een gerichte luchttoevoer en gecontroleerde, schone verbranding.

Waarom kiezen voor een RIKA pelletkachel?

De RIKA pelletkachel is een kachel van authentieke, Oostenrijkse kwaliteit. Efficiënt omgaan met de waardevolle grondstof hout is even belangrijk als het continu verder verminderen van de emissie.

  • Gemak & comfort: eenvoudige bediening via het touch display.
  • Duurzaam: de pelletkachels van RIKA verwarmen zeer effectief en zuinig.
  • Kwaliteit: elke RIKA pelletkachel is van pure Oostenrijkse kwaliteit.
  • Ruim assortiment: vele verschillende modellen en uitvoeringen

Welke RIKA pelletkachel past bij jou?

De pelletkachels van RIKA zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en in talrijke uitvoeringen. Bekijk in onze showroom de RIKA domo RAO Multiair. Deze pelletkachel heeft een brede, met speksteen of zandsteen bekleed front en is voorzien van innovatieve technieken: touch display en automatische asafvoer. De RIKA Cosmo is met zijn klassieke ronde vorm en slanke design een zeer elegante pelletkachel. Dankzij het grote pelletreservoir en het modern touch display is de kachel ook zeer gebruiksvriendelijk. De RIKA Filo staat ook in onze showroom en is eenvoudig via de mobiele telefoon te besturen. Met energieklasse A+ stook je deze pelletkachel voor een lage prijs warm en geniet je van een lokale warmte in je woonkamer.

Profiteer van onze service.

Bekijk het uitgebreide aanbod RIKA pelletkachels online of kom langs in onze sfeervolle showrooms. Diverse pelletkachels van RIKA staan daar brandend opgesteld ter inspiratie. Mocht je vragen hebben, dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze ervaren adviseurs helpen je graag verder.

Afspraak maken