Skip to main

Doorkijk gashaard

De doorkijkhaard op gas leent zich uitstekend om midden in een ruimte te plaatsen. Jij bepaalt waar! Zo creëer je niet alleen een geweldige roomdivider van glas en vlammen, maar ook een compleet andere uitstraling van de ruimte.

Een doorkijkhaard kan twee ruimtes ook juist met elkaar verbinden. Het is zelfs mogelijk een verbinding tussen binnen en buiten te maken.

Geniet vanaf meerdere kanten én vanuit verschillende ruimtes van de warmte, het vlammenspel en de sfeer van deze haard. Door de wand waarin de haard geplaatst is in een trendy kleur te verven, maak je het helemaal af. Denk ook eens aan een afwerking met natuursteen, of bewerk de wand geheel naar eigen smaak en inzicht.

Verrassende mogelijkheden

Er zijn veel modellen in diverse uitvoeringen leverbaar. Behalve horizontale modellen met een lage, brede ruit, leveren wij ook verticale modellen. Deze hebben juist een smalle, hoge ruit. Er zijn ook vierkante modellen in diverse afmetingen verkrijgbaar.  Behalve tweezijdige modellen, is er ook driezijdige model leverbaar. De meeste haarden kun je naar eigen wens en smaak samenstellen. Wil je ontspiegeld glas of juist niet? Een houtskoolbed of toch liever kiezels? Verbaas je over de vele mogelijkheden.

Kom langs voor advies, ontwerp en onderhoud

Bij ons heb je keuze uit een ruim assortiment haarden, waaronder bijna 40 verschillende modellen doorkijkhaarden op gas. Je vindt bij ons bekende merken als Dru, Bellfires, Element4 en Faber.

Laat je door ons team adviseren over de mogelijkheden. Wij hebben alle expertise in huis en denken graag met je mee. Wij geven je een warm welkom in een van onze showrooms. Bezoek onze showroom in Halle, Duiven of Rietmolen voor inspiratie en advies bij de aanschaf van een doorkijkhaard op gas.

Afspraak maken