Skip to main

Tuinhaard kopen?

Een tuinhaard is niet alleen geschikt bij frisse zomeravonden, maar denk ook eens aan een tuinhaard bij druilerige herfstdagen. Heerlijk in de regen onder je overkapping genieten van een haardvuur. Een tuinhaard is dan de oplossing en kan zorgen voor een aangename warmte. Niet alleen de warmte is aangenaam, maar haarden en kachels zijn ook sfeermakers. Kies voor een haard die geschikt is om hout mee te stoken of ga voor het gemak en kies voor een haard op gas. Hier vind je een groot assortiment tuinhaarden en onze verkopers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Kom langs in onze showroom in Halle, Duiven of Rietmolen of bestel eenvoudig online.

Tuinhaarden hout

Gek op de geur van hout, een knisperend vuur en een prachtig vlammenspel? Dan is een tuinhaard hout de juiste keuze. Kies een vuurschaal, terraskachel of een haard met een pizza oven.

Een houtgestookte tuinhaard onder je overkapping plaatsen? Vraag onze verkopers welke haarden hier geschikt voor zijn. [Bekijk alle tuinhaarden hout]

Een houtkachel onder je veranda

Verantwoord stoken is ook buiten van groot belang. Het is belangrijk om de juiste brandstoffen te gebruiken. Stoken volgens de Zwitserse methode, het zogenaamde omgekeerd stoken, minimaliseert rookvorming. Daarnaast is het ook cruciaal om je rookkanaal minimaal één keer per jaar te laten vegen.

Een inbouw gashaard onder je veranda of overkapping is een optie die sommigen niet overwegen, maar dit kan je buitenruimte een warme, huiselijke sfeer geven. Onze deskundige adviseurs helpen je graag bij je keuze en geven je advies over hoe je het rookkanaal juist installeert of meer informatie over onze tuinhaarden.

Tuinhaard gas

Wil jij een tuinhaard eenvoudig aansteken? Ga dan voor een tuinhaard gas. Geniet daarmee nog steeds van een prachtig vlammenspel, zonder dat je constant met houtblokken sjouwt. Tevens klagen buren nooit meer vanwege rook of stank. Draai de gasfles op om de haard aan te steken en geniet. Na het gebruik draai je de gasfles eenvoudig dicht en heb je geen omkijken naar eventuele asresten. Twijfel je tussen hout en gas? Wij helpen je graag!

Elektrische tuinhaard

Hou je van sfeer en het gemak van een haard, maar wil je liever geen gedoe met brandstof? Dan is een elektrische tuinhaard de perfecte keuze. Steek alleen de stekker in het stopcontact en geniet. Een van de grootste voordelen is dat je geen rookkanaal nodig hebt, wat ervoor zorgt dat het makkelijk te installeren is en dat je geen onderhoud hebt.

Elektrische tuinhaarden zijn ideaal voor wie op zoek is naar een schone, milieuvriendelijke optie zonder uitstoot van rook of schadelijke stoffen. Bovendien zijn ze vaak voorzien van handige functies, zoals afstandsbediening en instelbare vlammen die zorgen voor gemak en comfort.

Tuinhaard bio-ethanol

Als je op zoek bent naar een duurzame en milieuvriendelijke optie, dan is een tuinhaard bio-ethanol iets voor jou. Deze haarden gebruiken bio-ethanol als brandstof, een hernieuwbare en schone bron die geen rook, geuren of as produceert. Het vlammenspel is prachtig en geeft een gezellige sfeer, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een groenere omgeving.

 

Welke brandstof voor een tuinhaard?

Je kunt kiezen uit verschillende brandstoffen voor je tuinhaard zoals hout, gas en bio-ethanol, maar je kunt ook kiezen voor een elektrische tuinhaard. Elke brandstof heeft zijn voor- en nadelen. Bekijk wat deze voor- en nadelen zijn en bedenk welke de voorkeur krijgt. (linken naar kopje brandstoffen)

Afspraak maken