Skip to main

Waarom kiezen voor een Jacobus pelletkachel?

Een Jacobus pelletkachel heeft geen zichtbaar bedieningspaneel, maar is op afstand te bedienen. De keramische ontsteking zorgt voor een efficiënte start, snel vuur en een heerlijke warmte. De warmteafgifte vindt plaats door een natuurlijke convectie en niet door een ventilator zoals normaal, waardoor het een stille kachel is. Een Jacobus pelletkachel bevat zowel een boven- als achteraansluiting. Het merk Jacobus staat bekend om zijn degelijke en robuuste houtkachels en heeft dit ook toegepast op zijn pelletkachel. Door een grote voorraad inhoud voor wel 11 kg pellets hoef je de pellets weinig bij te vullen en kun jij uren genieten van een heerlijk haardvuurtje.

De voordelen van een Jacobus pelletkachel op een rijtje:

  • Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk;
  • Aansluiting om verbrandingslucht van buiten te halen;
  • Prachtige aanvulling in je interieur;
  • Eenvoudig stoken;
  • Voorzien van een schoon-ruit-systeem;
  • Voorraad inhoud van 11kg;
  • Vermiculite binnenwerk;
  • Boven- en achteraansluiting.

De Jacobus pelletkachel in onze showrooms.

Jacobus 6 pelletkachel is te zien in Halle, Duiven en Rietmolen. Deze pelletkachel is de eerste met een Nederlands design. Dé grootste reden om te kiezen voor deze Jacobus pelletkachel is de geluidsarme werking van natuurlijke convectie. Tevens is de Jacobus kachel uitgevoerd met een grote aslade, waardoor het legen van de aslade maar eens in de 2 à 3 weken nodig is. Voor nog meer gemak kun je ook kiezen voor een afstandsbediening bij de pelletkachel en is er een luchttoevoerset leverbaar.

Van advies tot realisatie kun je bij ons terecht

Geniet van een prachtig vlammenspel met een Jacobus pelletkachel. In onze showrooms de Jacobus pelletkachel te aanschouwen. Natuurlijk kun jij ook inspiratie opdoen naar andere pelletkachels. Onze adviseurs nemen graag de tijd voor je en vertellen alles over de Jacobus pelletkachel. Wil jij zekerheid dat onze adviseur alle tijd voor je heeft? Maak dan hier online een afspraak.

Afspraak maken