Skip to main

Waarom kiezen voor een Altech houtkachel?

Bij de speksteen houtkachels van Altech staat kwaliteit en vakmanschap centraal. Alle speksteenkachels worden in Hoevelaken met de hand opgebouwd. De speksteen is van zuivere en van hoge kwaliteit. Speksteen zorgt ervoor dat de warmte opgeslagen wordt en langzaam aan de ruimte wordt afgegeven, na het doven van het vuur geven de stenen nog vele uren warmte af. Lees hieronder nog meer voordelen van een Altech houtkachel.

  • Gelijkmatige warmte
  • Natuurlijk materiaal
  • Geschikt voor elk huishouden
  • Verkrijgbaar in naturel en zwart speksteen.

Lees hier meer over de werking van speksteen.

Soorten Altech pelletkachels  

Altech heeft verschillende soorten houtkachels met speksteen. De Altech Grande Nobles is de kleinste pelletkachel van Altech, de kachel is met een houtvak en bakoven te verkrijgen.

De Altech Eclips is een prachtige ovalen kachel met een dubbele deur en een grote ruit met prachtig uitzicht op de vlammen. Het vermogen van de Altech Eclips is geschikt voor iedere ruimte en kan zowel boven al achter worden aangesloten.

De Altech Vision is een speksteenkachel met een klassieke uitstraling. De Vision speksteenkachel combineert de moderne technologie met het stijlvolle en traditionele uiterlijk. De Altech Vision is voor extra gemak voorzien van een vuldeur aan de zijkant.

Afspraak maken