Skip to main

Vrijstaande houtkachel & haarden

Een vrijstaande houtkachel is een echte sfeermaker.

Je ziet ze steeds vaker in de Nederlandse huishoudens: mooie, vrijstaande houtkachels. Kachels die voor veel sfeer en gezelligheid in huis zorgen en daarom steeds populairder worden. De groeiende verkoop van deze kachels heeft niet alleen te maken met de sfeervolle uitstraling die ze hebben, maar ook met het feit dat er een enorme keuze is aan modellen en varianten. Of je nu van een moderne stijl houdt, van een traditioneel interieur of van tijdloze en sfeervolle haarden: met houtkachels is nagenoeg alles mogelijk

De voordelen van houtkachels

Als je een vrijstaande houtkachel aanschaft, maak je een goede keuze. Houtkachels hebben namelijk enkele voordelen boven andere warmtebronnen. De grootste voordelen van een (vrijstaande) houtkachel zijn:

  • Het feit dat dit type kachels enorme sfeermakers zijn.

  • Alle typen losse houtkachels kun je makkelijk verplaatsen.

  • Houtkachels zijn prima warmtebronnen. Ze zorgen voor een snelle verwarming van de woonruimte.

  • Er zijn tegenwoordig talloze modellen en merken op de markt. Zowel gemiddeld geprijsde als goedkope kachels op hout. De keuze is dus enorm.

Onze collectie

Altijd al een mooie en voordelige vrijstaande houtkachel willen hebben die jouw interieur letterlijk en figuurlijk een warme uitstraling geeft? Dan vind je in onze collectie zeker een houtkachel die aan jouw wensen voldoet. Wat dacht je van ons aanbod aan diverse typen houtkachels van moderne topmerken als Contura, Hwam en Dik Geurts of de meer klassiek ogende kachels van Morso? Zeer speciaal en excentriek is onze houtkachel Dik Geurts Oval legs. De keuze is nog veel groter groter. Ook voor Barbas vrijstaande houtkachels en van topmerken als Nordic Fire, Jotul, Charnwood, Leenders en Wiking. Probeer daar maar eens uit te kiezen!

Koop nu jouw favoriete houtkachel

Ons online assortiment vrijstaande houtkachels is zorgvuldig samengesteld uit de beste merken en zeer aantrekkelijk geprijsd. Zonder twijfel vind je in ons assortiment een houtkachel die bij jouw smaak past. Bekijk onze vele modellen en bestel ze eenvoudig online. 

Afspraak maken