Skip to main

Waarom kiezen voor een Jotul Pelletkachel?

Jotul maakt pelletkachels van staal. Goed en prachtig materiaal om pelletkachels te maken. Staal kan namelijk tegen zeer hoge temperaturen en werkt goed samen met snelle temperatuurveranderingen. Een Jotul Pelletkachel is zelfs zeer duurzaam. Voordat jij hem gebruikt is deze al gerecycled.

De vormgeving van Jotul is stijlvol en design verkiest Jotul boven trends. Een design met functioneel zijn en prachtig staan in de omgeving, daarop doet Jotul geen enkele concessie. Jotul pelletkachels hebben een lange garantie, langer dan andere merken.

  • Garantie: De kachels zijn ontwikkeld met jarenlange ervaring en vakmanschap, dus hebben wij het vertrouwen dat deze pelletkachels jaren mee gaan.
  • Energiezuinig: Met pelletkachels kun je flink besparen op de stookkosten.
  • Beleving: Het prachtige vlammenspel zorgt voor een sfeervolle beleving in huis.
  • Ruim assortiment: De kachels van Jøtul zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten.

De perfecte Jotul Pelletkachel voor jou

De jarenlange ervaring van Jotul maakt dat de Jotul PF 500 een pelletkachel van echt kwaliteit is. De pelletkachel heeft een goede prijs- kwaliteitsverhouding. De Jotul PF 500 heeft een bovenaansluiting.

Past in de gewenste ruimte beter een grote pelletkachel met een moderne touch? De Jotul PF 732 zal je woonkamer een warme sfeer geven. Kies voor de klassieke zwart kleur of voor een combinatie van zwart en grijs, deze kachel is perfect voor een tijdloze sfeer in huis. Dankzij het intuïtieve touchscreen bedien je de kachel eenvoudig of gebruik je de afstandsbediening om vanuit je stoel de pelletkachel te bedienen.

De Heide Smid: van advies tot realisatie

Met een Jotul Pelletkachel heb je elke dag een prachtig vuurbeeld waar je niet meer van weg wilt. Geniet van het vuur en kom dankzij een afstandsbediening niet meer van je bank af. Kom langs in onze showroom in Halle of Duiven. Onze adviseurs nemen graag de tijd voor je. Wil jij zekerheid dat onze adviseur alle tijd voor je heeft? Maak dan hier online een afspraak.

Afspraak maken