Kennisbank

Een houtkachel voor ieder budget

Een zoektocht naar een geschikte houtkachel kan soms vrij lastig zijn. Wat is mijn budget? Wat zijn daarbinnen de bekendere merken? Waar staan zij bekend om? Daar geven we jou in dit artikel wat meer duidelijk in. Hier vind je een houtkachel voor ieder budget!

Lees meer

Verbruikskosten van de gashaard

De aanschaf van een gashaard is in de meeste gevallen al een redelijk investering, maar hoeveel kosten ben je na de aanschaf nog kwijt? Denk hierbij aan stookkosten en onderhoud. Dat lees je in dit artikel!

Lees meer

De toekomst van de gashaard

De laatste maanden was er veel te doen rondom het gasnetwerk in Nederland. Hoelang konden wij daar nog gebruik van maken? En tevens speelt dan de bovenstaande vraag op: heeft het nog zin om een gashaard aan te schaffen? Daar gaan we in dit artikel op in.

Lees meer

Zelf de houtkachel schoonmaken

Een houtkachel hebben houdt tevens in dat je hem zelf regelmatig schoon zult moeten maken! In dit kennisbank artikel geven wij jou een aantal punten welke je zelf heel eenvoudig kunt doen. Op deze manier geniet je langer van je haard.

Lees meer

Een elektrische haard kopen: waar moet ik op letten?

De elektrische haarden worden steeds populairder. Wij geven je in dit artikel een aantal punten om rekening mee te houden als je op zoek gaat naar de geschikte haard voor in jouw woonkamer!

Lees meer

Welke houtsoort past het best bij mijn stookgedrag?

Wanneer je een houtkachel hebt, heb je ook brandstof nodig. Maar welke houtsoort nou het beste bij jouw persoonlijke stookgedrag past en waar je nog meer rekening mee moet houden, dat is meestal onbekend. In dit kennisbank artikel geven wij jou wat extra informatie rondom het brandhout. Hierdoor haal jij straks nog meer uit je haard!

Lees meer

De meest realistische elektrische haard

De ontwikkelingen op de markt van elektrische haarden maken de laatste tijd grote sprongen. Er worden in rap tempo veel nieuwe technologieën ontwikkeld en toegepast. Dit komt de realiteit van het vuur ten goede. Maar wat is nu de meest realistische elektrische haard? Dat lees je in dit kennisbank artikel!

Lees meer

Waarom kiezen voor een ronde tuinhaard?

Ronde tuinhaarden zijn de perfecte haarden om een kampvuur gevoel te creëren in je tuin. In dit kennisbank artikel lees je hoe deze soort zich onderscheidt van de andere tuinhaarden en waar je op moet letten bij de aanschaf.

Lees meer

Een tuinhaard kopen: waar moet ik op letten?

Je wilt tijdens de warmte lente- en zomeravonden genieten in de tuin. Dat kan langer wanneer je een gezellige en warmte afgevende tuinhaard hebt, In dit kennisbank artikel beschrijven wij aan jou waar je zoal op moet letten en aan moet denken bij de aanschaf.

Lees meer

De verschillende soorten tuinhaarden

Voor elke persoon en voor elke tuin is er wel een geschikte buitenhaard te vinden. Welke dat voor jou is, kom je misschien wel te weten in dit artikel! Wij leggen je uit welke verschillende haarden er zijn om tijdens de warmere lente- en zomeravonden bij te kunnen genieten.

Lees meer

De top 5 tuinhaarden volgens onze verkoper

Onze collega's genieten buiten werktijd eveneens van een warm en gezellig vuurtje. In het voorjaar en in de zomer het liefste buiten. Verkoper Richard Hendriksen vertelt vandaag zijn persoonlijke top 5 buitenhaarden en wat hij nou precies de voordelen vind aan de door hem gekozen kachels.

Lees meer

Een gashaard kopen: waar moet ik op letten?

Als je een gashaard wilt aanschaffen, zijn er een aantal punten om vooraf rekening mee te houden. Een voorbeeld hiervan is het benodigd vermogen. Wij leggen je uit waarom en geven jou in dit kennisbank artikel nog een aantal factoren waar je op moet letten in de zoektocht naar een gashaard.

Lees meer