Varde Ovne

Varde Ovne houtkachels kopen?

Varde Ovne is een topmerk uit Denemarken. De Varde kachels zijn daar gebouwd om 24 uur per dag en 7 dagen in de week te kunnen branden. Varde kachels kennen een zeer schone verbranding en een lage fijnstof uitstoot. De houtkachels van het merk zijn voor een deel van gietijzer met een stalen behuizing. Hierdoor ontstaat er een prachtige kachel met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Vanzelfsprekend zijn deze kachels bij De Heide Smid te verkrijgen. Diverse Varde modellen zijn in onze showrooms in Halle en Duiven te bewonderen ter inspiratie.

Varde Ovne houtkachels kopen bij De Heide Smid

Varde houtkachels zijn al vele jaren een belangrijke fabrikant op de kachelmarkt. Het begon met een klein ambachtelijk bedrijf dat zich heeft ontwikkeld tot het huidige, moderne productiebedrijf. De termen functionaliteit, duurzaamheid en design zijn met het merk verbonden. Een Varde kachel is in alle gevallen een convectiekachel. Hierdoor wordt de warmte van de kachel het beste in jouw ruimte verdeeld. Daarbij heeft de Varde houtkachel mogelijkheden om de hoeveelheid warmte te regelen doormiddel van de luchttoevoer naar het vuur. Dit zorgt tevens voor een hoog rendement. Al de Varde houtkachels beschikken over een bodem, schudrooster, rookafvoer en een deur van gietijzer. Dit garandeert een lange levensduur zonder valse trek.

Met een Varde Ovne kachel haal je gezelligheid en warmte in huis. Deze koop je uiteraard bij de specialist. Met ruim tachtig jaar ervaring in kachels en schouwen kun je bij De Heide Smid rekenen op een vakkundig en gedegen advies. Wij hebben de mooiste kachels en haarden van de hoogste kwaliteit en installeren, repareren en onderhouden deze door heel het land. Bezoek snel onze showroom voor het aanbod van Varde Ovne.

Waarom kiezen voor een Varde Ovne kachel?

  • Garantie: De kachels zijn ontwikkeld met jarenlange ervaring en vakmanschap.
  • Energiezuinig: Met houtkachels kun je flink besparen op de stookkosten.
  • Beleving: Het prachtige vlammenspel zorgt voor een sfeervolle beleving in huis.
  • Ruim assortiment: De kachels van Varde Ovne zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten.

Wil je kachels van Varde Ovne in het echt bewonderen ter inspiratie?

Maak een afspraak in onze showroom