Opgeleverde projecten

Spartherm Arte 3RL 60H-4S

Spartherm Arte 3RL 60H-4S

Deze Spartherm Arte 3RL 60H-4S houtkachel hebben wij mogen plaatsen in Wehl. Een prachtige inbouwhaard met liftdeur welke eenvoudig te openen is met de rvs handgreep.

Lees meer


Contura 850W

Contura 850W

Een hangende uitvoering van de succesvolle Contura 850, de Contura 850 W. Een compacte vrijhangende houtkachel.

Lees meer


Kal-Fire Eco-line 160

Kal-Fire Eco-line 160

Kal-Fire Eco-Line 160 gashaard met een prachtige houtstammen set en exclusieve brander. Ingebouwd in een maatwerkkast met schuifbare panelen.

Lees meer


Faber Jelling

Faber Jelling

Deze robuuste Faber Jelling is geplaatst in Winterswijk. Een mooie vlam met een mooie houtset erin. Bekijk het resultaat hier onder.

Lees meer


Varde Aura 3

Varde Aura 3

Deze prachtige Varde Aura 3 vrijstaande houtkachel is in Winterswijk geplaatst. Deze Varde Aura 3 is perfect voor kleine ruimtes maar ook voor grote ruimtes.

Lees meer


Dik Geurts Keld 5 High

Dik Geurts Keld 5 High

De Dik Geurts Keld 5 High is geplaatst voor een bestaande schouw. Het model Keld is te verkrijgen in een hoge en lage versie zodat deze bijna  in elke situatie in...

Lees meer


Kalfire G160/41F

Kalfire G160/41F

Deze prachtige horizontale gashaard van Kal-Fire is ingebouwd als een kunstwerk. Dit gecombineerd met de eco technologie van Kal-Fire maakt dit de perfecte haard. Bekijk hier onder het resultaat.

Lees meer


Faber Skive

Faber Skive

Deze mooie vrijhangende gashaard van Faber, de Skive, zorgt voor een mooi blik op het vuur om de hele haard heen. Bekijk hieronder het resultaat.

Lees meer


Jacobus 9

Jacobus 9

Deze mooie vrijstaande houtkachel, de Jacobus 9, zorgt voor warmte in deze kamer in Driel. Bekijk het resultaat hieronder.

Lees meer


Dovre Vintage 35

Dovre Vintage 35

Deze Dovre Vintage 35 houtkachel heeft een plek in Westervoort gekregen. Hier staat de kachel in combinatie met een haardstel. Bekijk het resultaat hieronder.

Lees meer


Dru Maestro 75

Dru Maestro 75

Deze inbouw gashaard van DRU zorgt voor een mooi vlambeeld. In deze situatie ingebouwd in een schouw om een prachtig geheel te maken. Bekijk het resultaat hier onder.

Lees meer


Jotul F100

Jotul F100

Mooie Jotul F100 geplaatst in Doetinchem. Deze vrijstaande houtkachel is voor een bestaande schouw geplaatst.

Lees meer


Kachels, haarden en schouwen kopen bij De Heide Smid in Halle & Duiven

Specialist op gebied van kachels, haarden en schouwen

De Heide Smid geldt als specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen. Daarnaast kun je er terecht voor woonaccessoires, sfeerartikelen, gereedschap, ijzerwaren en alles voor tuin en park. Het bedrijf, met vestigingen in Halle en Duiven, heeft ook haar sporen verdiend als installateur. Het verricht alle voorkomende werkzaamheden, zoals reparaties en onderhoud, in eigen beheer. De kracht van De Heide Smid zit hem in het ruime assortiment kwaliteitsartikelen, de persoonlijke service en een deskundige advisering door het ervaren en vriendelijke team van medewerkers. Maak kennis met onze producten en werkwijze.

Kachels en haarden

Een stijlvolle haard of kachel voor warmte en sfeer in huis kopen? De Heide Smid biedt een ruime keuze haarden en kachels van topmerken. Wij zijn de specialist voor jouw houtkachel, gaskachel, pelletkachel, elektrische haarden, bio-ethanol haarden en accessoires. In onze uitgebreide showrooms in Halle en Duiven kun je de sfeer van jouw kachel en haard ervaren. Ons bedrijf kan ook zorgen voor de levering en installatie ervan. Wij werken met een vast team van installateurs. Zij hebben jarenlange ervaring in de sfeerhaardenbranche. Uiteraard is het ook mogelijk om de installatie zelf of door een vakman te laten doen.

Over De Heide Smid

De kracht van de Heide Smid is service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Het bedrijf uit een team van 50 specialisten op het gebied van (gebruikte) kachels en haarden. Sinds de start in 1936 kennen we alleen maar groei. In 1994 en 2002 zijn er zeer diverse uitbreidingen geweest van de winkel en opslag. Naast de vestiging in Halle, hebben we in 2009 een showroom in Duiven geopend. Met deze twee vestigingen zitten we mooi centraal in Nederland. In Halle zijn ruim 250 kachels, haarden en schouwen te zien. In Duiven staan meer dan 150 opstellingen. In 2013 is de showroom in Halle nog weer verder uitgebreid en staan er nog meer kachels en haarden.

Service

Waarom je kiest voor de 5 sterren service van De Heide Smid:

  • Installatie, reparatie en onderhoud
  • Vakkundig advies
  • Uitgebreide showrooms
  • Eigen werkplaats
  • Beste gereedschap en producten

Al 80 jaar sfeermakers

Onze klanten zochten onder meer op: