Skip to main
IMG 4526 Scaled E1645777927473

In deze stijlvolle woning is de Bellfires Box Gas Panorama 45/45 geplaatst. De haard  is het middelpunt van de ruimte en met driezijdige zicht op het vuur kan er van alle kanten genoten worden van het vuur.

Deze stoere en minimalistische gashaard maakt een statement in de ruimte. In deze situatie is gekozen voor een opstelling met een houtopslagmodule en Wifi-Module. De temperatuur van de kachel is makkelijk te bedienen via een app op je smartphone of tablet.

De Bellfires box beschikt over een MagniFire brander.  De brander heeft voor en achter een rij vlammen, deze zijn trapsgewijs opgebouwd waardoor je een 3D vuurbeeld kunt creëren. De haard heeft een spaarstand, met deze stand wordt de achterste brander uitgeschakeld. Met deze spaarstand bespaar je op het gasverbruik en heb je minder warmteafgifte. De haard heeft standaard sfeerverlichting, deze kan met of zonder vlammen ingeschakeld worden.

De Bellfires Box Gas Panorama 45 wordt  geleverd met een afstandsbediening. En is verkrijgbaar als vrijhangend, vrijstaand met een houtopslagmodule of op een plateau. De box 45 wordt  geleverd met een vlakke, zwarte achterwand. De achterwand kan naar wens aangepast worden en is verkrijgbaar met een zwarte spiegelachterwand of met een nieuwe industrial interior.