Spartherm

SparthermDe Heide Smid is officiële dealer van de Spartherm gashaarden en weet daarom alles over het inbouwen, installeren en onderhouden van de gaskachels van Spartherm. De Heide Smid informeert u graag over het rendement, de luchthuishouding, de veiligheid, het verbrandingsproces, de zuurstoftoevoer en de rookgasafvoer van de Spartherm haarden in de showrooms van De Heide Smid in Halle en in Duiven in Nederland. Daar kunt u de Spartherm kachels en haarden vrijblijvend bekijken. Ook kunt u de verschillende haarden online bekijken. Daar staan ook de Spartherm prijzen gepubliceerd. De Heide Smid bezorgt de haarden van Spartherm bij u thuis en installeert de kachels en haarden van Spartherm.

Spartherm kachels en haarden

Spartherm behoort tot de grootste producenten in Europa van haarden en kachels. Spartherm werd in 1986 opgericht door de heer Gerhard Manfred Rokossa. In de afgelopen twintig jaar is het bedrijf uitgegroeid van oorspronkelijk 2 tot inmiddels meer dan 500 medewerkers. Spartherm investeert aan de lopende band in de nieuwste technologieën om zo efficiënt mogelijk te werken. Spartherm produceert verschillende soorten kachels en haarden, zo vindt u altijd wel een haard of kachel die geschikt is voor uw situatie. Laat u informeren door de specialisten bij De Heide Smid.

Spartherm kachels voor groot rendement

De Spartherm kachels en haarden staat bekend om hun hoge rendement en uitstekend regelbare schone verbranding. Hierdoor voldoet de Spartherm kachel of haard in alle opzichten aan de huidig gestelde milieu eisen. Tevens scheelt dit een hoop in stookkosten en realiseert u dus, dankzij Spartherm een besparing op uw energie nota. Een Spartherm kachel of haard is uiteraard leverbaar in verschillende afmetingen en uitstraling. Door onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van interieur, warmtetechniek, vuurarchitectuur, rookkanalen, gasleidingen en bouwvoorschriften kunnen wij ieder type bij u thuis installeren.

De gashaarden van Spartherm zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. De Heide Smid kan de gashaarden in verschillende uitvoeringen leveren. De Heide Smid hanteert een korte levertijd. De Heide Smid heeft twee verkooppunten in Nederland en zijn beide gevestigd in Gelderland. De hoofdvestiging is gevestigd in het Achterhoekse dorp halle. de haarden en kachel showroom ligt op een steenworp afstand van andere plaatsen uit de achterhoek zoals: Varsseveld, Zelhem, Lichtenvoorde, Ruurlo en Groenlo. Verder hebben heeft de Heide Smid nog een vestiging in Duiven. Duiven is gevestigd aan de A12 en ligt dit bij andere bekende plaatsen zoals; Arnhem, Zevenaar, Doetinchem, Nijmegen en Werstervoord, hier kunt u dus ook terrecht voor uw haard. . De Heide Smid Duiven  ligt ook dicht bij wat mindere bekende dorpen zoals; Angeren, Huissen,Lathum en Giesbeek, ook voor deze dorpen is er dus een kachelvestiging in de buurt.. Als u vanuit de richtin van Amsterdam of Utrecht komt raden wij u aan om bij de heide Smid in Duiven te komen. Mocht u vanuit Duitsland komen, kunt u terrecht bij onze vestiging in Halle en in Duiven. Onze beide vestigingen liggen dicht bij de Duitse grens. Een Spartherm haard is online te bestellen. Kijk hiervoor in de webshop van De Heide Smid. Op deze webshop hanteerd de Heide Smid zeer lage verzendkosten. Dit is nog een rede om uw haard bij dit bedrijf uit Gelderland te bestellen. Wij bezorgen overigens niet alleen in Gelderland maar in heel nederland. Van  Groningen tot  Limburg, van Zuid Holland tot Overijsel.

De Heidesmid heeft u ook inzicht in de prijzen van de Spartherm haarden. De Heide Smid kan elk type Spartherm snel bij u thuis bezorgen en uw kachel of haard installeren. Of het nu gaat om een hanghaard, inzethaard of vrijstaande kachel van Spartherm. De Heide Smid levert ook accessoires voor de Spartherm kachels. Wilt u één van de gashaardspecialisten van De Heide Smid spreken, neem dan contact met De Heide Smid op.