Spartherm

Sfeervol & duurzaam

Spartherm houthaard
kopen?

De Heide Smid is officiële dealer van de Spartherm houthaarden en weet daarom alles over het inbouwen, installeren en onderhouden van de houtkachels van het merk. Breng een bezoek aan onze showrooms in Duiven en Halle om het ruime assortiment te bekijken. Onze adviseurs staan voor je klaar en geven je altijd een passend advies. Daarnaast bezorgen wij de haarden bij je thuis en installeren deze ook.

Spartherm houthaarden kopen bij De Heide Smid

Spartherm houthaarden zijn verkrijgbaar bij De Heide Smid. Wij hebben een breed assortiment haarden en kachels van het merk. Spartherm behoort tot de grootste producenten in Europa op het gebied van inbouwhaarden, kachels en inzethaarden. Het merk is in 1986 opgericht door Gerhard Manfred Rokossa. Spartherm investeert aan de lopende band in de nieuwste technologieën om zo efficiënt mogelijk te werken. Ze produceren verschillende soorten kachels en haarden. Zo vind je altijd wel een haard of kachel die geschikt is voor jouw situatie. Laat je informeren door de specialisten bij De Heide Smid.

De Spartherm kachels en haarden staan bekend om hun hoge rendement en uitstekend regelbare schone verbranding. Hierdoor voldoet de Spartherm kachel of haard in alle opzichten aan de huidig gestelde milieu eisen. Tevens scheelt dit een hoop in stookkosten en realiseer je dus een besparing op jouw energienota. Een Spartherm kachel of haard is uiteraard leverbaar in verschillende afmetingen en uitstraling. Door onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van interieur, warmtetechniek, vuurarchitectuur, rookkanalen en bouwvoorschriften kunnen wij ieder type bij je thuis installeren.

Waarom kiezen voor een Spartherm houthaard?

  • Garantie: De haarden zijn ontwikkeld met jarenlange ervaring en vakmanschap.
  • Premium Edition: Duurzame kwaliteit voor de veeleisende genieter.
  • Kwaliteit: Innovatieve kachels die aan de hoogste eisen voldoen.
  • Hoog rendement: Door een zeer efficiënte verbranding hebben de Spartherm haarden een hoog rendement,.
  • Ruim assortiment: De haarden van Spartherm zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten.

Wil je houthaarden van Spartherm in het echt bewonderen ter inspiratie?

Maak een afspraak in onze showroom