De Heide Smid
Scan

Sfeervol & duurzaam

Scan houtkachel
kopen?

De Heide Smid is officiële dealer van de Scan houtkachels en weet daarom alles over het inbouwen, installeren en onderhouden van de houtkachels van Scan. Wij informeren je graag over het rendement, de luchthuishouding, de veiligheid, het verbrandingsproces, de zuurstoftoevoer en de rookgasafvoer van de kachels. Breng daarom een bezoek aan de showrooms in Halle en in Duiven. Daar kun je de Scan kachels vrijblijvend bekijken. De Heide Smid bezorgt de haarden van Scan bij je thuis en installeert de kachels ook.

Scan houtkachels kopen bij De Heide Smid

Scan biedt een zeer uitgebreid assortiment aan houtkachels die geheel aan jouw wensen kunnen worden aangepast. Klein en groot. Betaalbaar. Functioneel. Grote, luxueuze installaties. Deze kachels zijn fraai, klassiek en toch modern vormgegeven. Alle Scan-houtkachels zijn milieuneutraal en maken optimaal gebruik van energie. De kachels van Scan staan voor: schone verbranding, een hoog rendement, de laagste CO2 uitstoot en de laagste fijnstofemissie. De Heide Smid levert de Scan kachels vanwege deze hoge kwaliteit. De kachel staat garant voor maximale duurzaamheid en minimale milieubelasting. De kachels van Scan zijn daardoor bijzonder energiezuinig. Dat ziet De Heide Smid graag.

Met een Scan kachel haal je gezelligheid en warmte in huis. Deze koop je uiteraard bij de specialist. Met ruim tachtig jaar ervaring in kachels en schouwen kun je bij De Heide Smid rekenen op een vakkundig en gedegen advies. Wij hebben de mooiste kachels en haarden van de hoogste kwaliteit en installeren, repareren en onderhouden deze door heel het land. Bezoek snel onze showroom voor het aanbod van Scan.

Waarom kiezen voor een Scan houtkachel?

  • Garantie: De kachels zijn ontwikkeld met jarenlange ervaring en vakmanschap.
  • Energiezuinig: Met houtkachels kun je flink besparen op de kosten.
  • Beleving: Het prachtige vlammenspel zorgt voor een sfeervolle beleving in huis.
  • Ruim assortiment: De haarden van Scan zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten.

Wil je de houtkachels van Scan in het echt bewonderen ter inspiratie?

Maak een afspraak in onze showroom

Toppers uit de Scan-collectie

Bekijk ons interessante aanbod met Scan kachels & haarden.. Bekijk alle Scan-producten