Scan

ScanDe Heide Smid is officiële dealer van de Scan gashaarden en weet daarom alles over het inbouwen, installeren en onderhouden van de gaskachels van Scan. De Heide Smid informeert u graag over het rendement, de luchthuishouding, de veiligheid, het verbrandingsproces, de zuurstoftoevoer en de rookgasafvoer van de Scan haarden de showrooms van De Heide Smid in Halle en in Duiven in Nederland. Daar kunt u de Scan kachels en haarden vrijblijvend bekijken. Ook kunt u de gashaarden online bekijken. Daar staan ook de Scan prijzen gepubliceerd. De Heide Smid bezorgt de haarden van Scan bij u thuis en installeert de kachels en haarden van Scan.

Houtkachels van Scan

Scan biedt een zeer uitgebreid assortiment aan houtkachels die geheel aan uw wensen kunnen worden aangepast. Klein en groot. Betaalbaar. Functioneel. Grote, luxueuze installaties. Deze kachels zijn fraai, klassiek en toch modern vormgegeven. Alle Scan-houtkachels zijn milieuneutraal en maken optimaal gebruik van energie. De kachels van Scan staan voor: schone verbranding, een hoog rendement, de laagste CO2 uitstoot en de laagste fijnstofemissie. De Heide Smid levert de Scan haarden vanwege deze hoge kwaliteit. De kachel staat garant voor maximale duurzaamheid en minimale milieubelasting. De haarden van Scan zijn daardoor bijzonder energiezuinig. Dat ziet De Heide Smid graag.

Scan houtkachels en hout inzethaarden

Het uitgangspunt voor de vestiging van een van Denemarkens grootste producenten van moderne houtkachels, verkocht onder het Scan-merk, was een combinatie van Deens design, vakmanschap en deskundige bouw. De optelsom van geavanceerde R&D-faciliteiten, strenge kwaliteitssystemen conform EN 13240 en de allernieuwste productietechnologie waarborgt een ongeëvenaard resultaat, zowel wat betreft uitstraling als prestaties. De Heide Smid levert ook gebruikte, tweedehands Scan haarden.

De gashaarden van Scan zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. De Heide Smid kan de gashaarden in verschillende uitvoeringen leveren. De Heide Smid hanteert een korte levertijd. Dat is mogelijk doordat de haarden van Scan in Nederland geproduceerd.De Heide Smid heeft twee verkooppunten in Nederland en zijn beide gevestigd in Gelderland. De hoofdvestiging is gevestigd in het Achterhoekse dorp halle. Dit ligt op een steenworp afstand van andere plaatsen uit de achterhoek zoals: Varsseveld, Zelhem, Lichtenvoorde, Ruurlo en Groenlo. Verder hebben heeft de Heide Smid nog een vestiging in Duiven. Duiven is gevestigd aan de A12 en ligt dit bij andere bekende plaatsen zoals; Arnhem, Zevenaar, Doetinchem, Nijmegen en Werstervoord. De Heide Smid Duiven  ligt ook dicht bij wat mindere bekende dorpen zoals; Angeren, Huissen,Lathum en Giesbeek. Als u vanuit de richtin van Amsterdam of Utrecht komt raden wij u aan om bij de heide Smid in Duiven te komen. Mocht u vanuit Duitsland komen, kunt u terrecht bij onze vestiging in Halle en in Duiven. Onze beide vestigingen liggen dicht bij de Duitse grens. Scan haard is online te bestellen. Kijk hiervoor in de webshop van De Heide Smid. Op deze webshop hanteerd de Heide Smid zeer lage verzendkosten. Dit is nog een rede om uw haard bij dit bedrijf uit Gelderland te bestellen. Wij bezorgen overigens niet alleen in Gelderland maar in heel nederland. Van  Groningen tot  Limburg, van Zuid Holland tot Overijsel.

De Heide Smid in Duiven en in Halle geeft u ook inzicht in de prijzen van de Scan haarden. De Heide Smid kan elk type Scan snel bij u thuis bezorgen en uw kachel of haard installeren. Of het nu gaat om een hanghaard, inzethaard of vrijstaande kachel van Scan. De Heide Smid levert ook accessoires voor de Scan kachels. Wilt u één van de gashaardspecialisten van De Heide Smid spreken, neem dan contact met De Heide Smid op.