De Heide Smid
Salamander

Sfeervol & duurzaam

De Salamander haard kopen?

Wie kiest voor een haard van De Salamander, kiest voor warmte en gezelligheid in huis. De Heide Smid is officiële dealer van De Salamander haarden en kachels en weet daarom alles over het inbouwen, installeren en onderhouden ervan. Onze specialisten informeren je graag over het rendement, de luchthuishouding, de veiligheid, het verbrandingsproces, de zuurstoftoevoer en de rookgasafvoer van de haarden en kachels. In onze showrooms kun je De Salamander haarden vrijblijvend bekijken.

De Salamander haarden kopen bij De Heide Smid

De Heide Smid heeft ruim tachtig jaar ervaring in het verkopen van kachels en haarden. Daarom kun je bij ons altijd rekenen op een vakkundig en gedegen advies. Dus ook als het gaat om de haarden, kachels en schouwen van De Salamander. Het merk produceert sinds 25 jaar openhaarden en kachels op een ambachtelijke manier, met alle middelen in eigen beheer. De vakmensen maken het product tot een lust voor het oog, waarbij functionaliteit en design een belangrijke prioriteit hebben. Het mooie is dat De Salamander haar producten helemaal op maat kan maken, dus compleet conform jouw wensen.

In onze showrooms in Halle en Duiven vind je een ruim assortiment kachels en haarden van De Salamander, welke sfeer en gezelligheid brengen. Kiezen voor De Salamander betekent kiezen voor open haarden van hoge kwaliteit die een leven lang meegaat. Maar je kunt bij ons ook terecht voor open en gesloten schouwen en plateaus in allerlei denkbare maten en soorten van het merk. Onze specialisten adviseren je graag op het gebied van haard, kachel, rookkanalen en afvoeren.

Waarom kiezen voor een De Salamander haard of kachel?

  • Garantie: De kachels en haarden zijn ontwikkeld met jarenlange ervaring en vakmanschap.
  • Energiezuinig: Met houtkachels kun je flink besparen op de stookkosten.
  • Beleving: Het prachtige vlammenspel zorgt voor een sfeervolle beleving in huis.
  • Ruim assortiment: De kachels en haarden van De Salamander zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten.

Wil je de kachels en haarden van De Salamander in het echt bewonderen ter inspiratie?

Maak een afspraak in onze showroom