De Heide Smid
RIKA pelletkachels

Sfeervol & duurzaam

RIKA pelletkachel kopen?

Meer dan 60 jaar geleden werd het Oostenrijkse familiebedrijf RIKA opgericht door Karl Riener Senior. Tegenwoordig is RIKA een van de bekendste kachelfabrikant in Europa en zelfs marktleider voor pelletkachels in de Duitstalige landen. RIKA streeft naar innovatie, design en kwaliteit. Dit wordt weerspiegeld in de voortdurende ambitie om de pelletkachels te blijven ontwikkelen met de nieuwste technologieën om zo een duurzaam product aan te bieden. 

RIKA pelletkachel kopen bij De Heide Smid

Modellen pelletkachels van RIKA

De pelletkachels van RIKA zijn van uitstekende kwaliteit, bevatten toonaangevende technologie en een uniek design. De Heide Smid heeft een ruim assortiment pelletkachels van RIKA in de collectie. Kies voor een moderne en stijlvolle pelletkachels zoals de RIKA Livo of de RIKA Interno. Of maak indruk met de RIKA Sumo. Dit is nog maar een kleine greep uit het aanbod pelletkachels van RIKA. Er zijn nog vele andere modellen in talrijke uitvoeringen.

De voordelen van een RIKA pelletkachel

Een pelletkachel van RIKA combineert de sfeer van een traditionele houtkachel met de nieuwste technologie en het hoogste comfort. Een RIKA pelletkachel beschikt onder andere over een automatische brandstoftoevoer, een eenvoudige bediening via het touchdisplay en een kantelend asrooster (modelafhankelijk).

Profiteer van de service van De Heide Smid

Bekijk het uitgebreide aanbod RIKA pelletkachels van De Heide Smid online of kom langs in onze sfeervolle showrooms in Halle of in Duiven. Diverse pelletkachels van RIKA staan daar brandend opgesteld ter inspiratie. Mocht je vragen hebben, dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze ervaren adviseurs helpen je graag verder.

Waarom kiezen voor een RIKA pelletkachel?

  • Gemak & comfort: Gemakkelijke bediening via het touchdisplay.
  • Duurzaam: De pelletkachels van RIKA verwarmen zeer effectief en zuinig.
  • Kwaliteit: Elke RIKA pelletkachel is van pure Oostenrijkse kwaliteit.
  • Ruim assortiment: De pelletkachels van RIKA zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en in talrijke uitvoeringen.

Wil je de palletkachels van RIKA in het echt bewonderen ter inspiratie?

Maak een afspraak in onze showroom

Toppers uit de RIKA pelletkachels-collectie

Bekijk ons interessante aanbod met RIKA pelletkachels kachels & haarden.. Bekijk alle RIKA pelletkachels-producten