De Heide Smid
Reny

Sfeervol & duurzaam

Reny kachel of haard kopen?

Reny is een Nederlandse fabrikant van houtkachels, houthaarden, inzethaarden en tuinhaarden en staat bekend om de sfeer en kwaliteit. Elke houtkachel van het merk is voorzien van SGI schoon glas injectie. Van klassiek tot modern en van houtkachel tot inzethaard: Reny heeft een prachtig en betaalbaar aanbod. Wij presenteren de prachtige houtkachels en houthaarden van Reny in de showrooms in Halle en Duiven. Deze kun je vrijblijvend bekijken.

Reny kachels en haarden kopen bij De Heide Smid

We hebben bij De Heide Smid ruim tachtig jaar ervaring in het verkopen van kachels en haarden, waaronder dus de kachels en haarden van Reny. Het merk heeft ruime ervaring met het ontwikkelen en maken van houtgestookte kachels. Dat zie je ook terug in de vorm van het hoge afwerkingsniveau, de moderne verbrandingssystemen met een gesloten en CO2-neutrale verbranding met een zeer hoog rendement. De kachels zijn gemaakt van Cor-Ten-staal. Deze staalsoort reageert bij blootstelling aan de buitenlucht, die afwisselend droog en nat is. Hierdoor vormt zich de zogenaamde ‘patina laag’, een dichte oppervlaktelaag met een opvallende warme roestbruine kleur, die niet doorroest. Het is weerbestendig en heeft een lange levensduur.

De specialisten van De Heide Smid adviseren je graag over de kachels en haarden van Reny. Daarbij maak je bij ons kosteloos een 3D-ontwerp, zodat je kunt zien hoe je favoriete kachel eruitziet in jouw interieur. De combinatie van een professioneel advies en een professioneel ontwerp zorgt ervoor dat je de juiste keuze maakt! Breng daarom snel een bezoek aan één van onze twee sfeervolle showrooms voor een prachtige kachel of haard van het merk.

Waarom kiezen voor een Reny kachel?

  • Garantie: De kachels zijn ontwikkeld met jarenlange ervaring en vakmanschap.
  • Energiezuinig: Met houtkachels kun je flink besparen op de stookkosten.
  • Beleving: Het prachtige vlammenspel zorgt voor een sfeervolle beleving in huis.
  • Overal te plaatsen: Reny kachels en haarden zijn overal te plaatsen: in jouw woning, restaurant of in je tuin of terras
  • Ruim assortiment: De kachels van Reny zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten.

Wil je de kachels en haarden van Reny in het echt bewonderen ter inspiratie?

Maak een afspraak in onze showroom

Toppers uit de Reny-collectie

Bekijk ons interessante aanbod met Reny kachels & haarden.. Bekijk alle Reny-producten