De Heide Smid
Nordpeis

Sfeervol & duurzaam

Nordpeis houtkachel kopen?

De Heide Smid is officiële dealer van Nordpeis houtkachels en weet daarom alles over de voordelen van deze kachels. Het Noorse bedrijf is marktleider op de open haard markt. Dit is mede mogelijk gemaakt door drie doelstellingen te realiseren: kwaliteit, schone verbranding en design. De Heide Smid informeert je graag over de mogelijkheden van deze Scandinavische kachels. De showrooms van De Heide Smid bevinden zich in Halle en in Duiven in Nederland. Daar kun je de kachels vrijblijvend bekijken.

Nordpeis houkachels kopen bij De Heide Smid

Een vrijstaande houtkachel van Nordpeis staat dus garant voor kwaliteit, design en een schone verbranding. Bij ons heb je de mogelijkheid uit verschillende modellen, waaronder modellen met een front aanzicht tot modellen met aan drie kanten glas. Door deze mogelijkheden creëer je altijd een sfeervolle warme haard in jouw woonkamer. Ook heeft Nordpeis een model met speksteen op de markt gebracht. Speksteen heeft als voordeel dat je na het stoken van jouw haard, nog een lange tijd kunt genieten van de warmte wat het speksteen afgeeft. Hierbij creëer je na het actief stoken nog een aangename warmte in jouw kamer. De overige modellen zijn gemaakt van gietijzer. Dit materiaal is sterker dan plaatijzer en buigt niet.

De Heide Smid is al 80 jaar een sfeermaker met haarden en hartelijkheid. In onze showrooms in Halle en Duiven vind je een ruim assortiment kachels van Nordpeis, welke sfeer en gezelligheid brengen. Het design van de kachels is mooi in zijn eenvoud, waardoor het vuur in de houtkachel optimaal tot zijn recht komt. Met Nordpeis kun je je kachel zelf samenstellen. Helemaal naar je eigen smaak. Het merk heeft al verschillende opties voor je uitgewerkt.

Waarom kiezen voor een Nordpeis houtkachel?

  • Kwaliteit: Hoogwaardige, stijlvolle materialen zorgen voor jaren onbezorgd haardplezier.
  • Duurzaam: Optimaal beheer van het houtverbruik, hogere rendementen en lagere emissies.
  • Beleving: Het prachtige vlammenspel zorgt voor een sfeervolle beleving in huis.
  • Ruim assortiment: De houtkachels van Nordpeis zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten.

Wil je de houtkachels van Nordpeis in het echt bewonderen ter inspiratie?

Maak een afspraak in onze showroom

Toppers uit de Nordpeis-collectie

Bekijk ons interessante aanbod met Nordpeis kachels & haarden.. Bekijk alle Nordpeis-producten