Nordic fire

Nordic FireDe CV houtkachels van Nordic Fire zijn toonaangevend op het gebied van CV haarden. De Heide Smid verkoopt, installeert en onderhoudt de houtkachels op CV. De Nordic Fire CV houtkachels zijn te bewonderen in de showrooms van De Heide Smid in Halle en in Duiven. U kunt de Nordic Fire kachels online bekijken en online bestellen bij De Heide Smid. Daar staan ook de Nordic Fire CV kachel prijzen gepubliceerd. De Heide Smid kan elk type Nordic Fire thuisbezorgen en installeren. Wilt u een CV kachelspecialist van De Heide Smid spreken, neem dan contact met De Heide Smid op.

Voorraad Nordic Fire CV kachels

De Heide Smid heeft een breed assortiment CV haarden van Nordicfire. De Heide Smid levert alle soorten houthaarden met CV van Nordic Fire.

Houtgestookte CV kachel van Nordic Fire

De thermohaarden van Nordic Fire zijn houtkachels die worden aangesloten op een bestaande CV installatie of een nieuwe CV installatie. Het is ook mogelijk om uw CV haard te koppelen aan een boilervat. Een boilervat is echter niet noodzakelijk. Door de CV houtkachel van Nordic Fire te stoken met hout, wordt het water van uw CV systeem verwarmd. U kunt de thermohaarden van Nordic Fire ook aansluiten op de radiatoren en de vloerverwarming. Een Nordic Fire houthaard met CV installatie kan de gehele woning verwarmen, wat u veel energie bespaart. De specialisten van De Heide Smid adviseren u graag over de warmtetechniek en vuurarchitectuur van de Nordic Fire. Ook voor de installatie van een Nordic Fire CV haard bent u bij De Heide Smid op het juiste adres.

Nordic Fire kachels

Wenst u een nostalgische vrijstaande CV haard van Nordic Fire of een moderne CV inbouwhaard van Nordic Fire? Nordic Fire en De Heide Smid hebben altijd een CV haard of CV kachel naar keuze. Een thermohaard moet natuurlijk wel passen bij uw interieur. De CV haarden van Nordic Fire zijn daarom in verschillende afmetingen verkrijgbaar. De prijs van een Nordic Fire hout-cv kachel varieert. De Heide Smid streeft ernaar om u de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden voor uw Nordic Fire haard.

De CV houtkachels van Nordic Fire zijn in de showrooms van De Heide Smid te bewonderen.  De Heide Smid heeft twee verkooppunten in Nederland en zijn beide gevestigd in Gelderland. De hoofdvestiging is gevestigd in het Achterhoekse dorp halle. Dit ligt op een steenworp afstand van andere plaatsen uit de achterhoek zoals: Varsseveld, Zelhem, Lichtenvoorde, Ruurlo en Groenlo. Verder hebben heeft de Heide Smid nog een vestiging in Duiven. Duiven is gevestigd aan de A12 en ligt dit bij andere bekende plaatsen zoals; Arnhem, Zevenaar, Doetinchem, Nijmegen en Werstervoord. Het ligt ook dicht bij wat mindere bekende dorpen zoals; Angeren, Huissen,Lathum en Giesbeek. Als u vanuit de richtin van Amsterdam of Utrecht komt raden wij u aan om bij de heide Smid in Duiven te komen. Mocht u vanuit Duitsland komen, kunt u terrecht bij onze vestiging in Halle en in Duiven. Onze beide vestigingen liggen dicht bij de Duitse grens. Uw nordic Fire haard is online te bestellen. Kijk hiervoor in de webshop van De Heide Smid. Op deze webshop hanteerd de Heide Smid zeer lage verzendkosten. Dit is nog een rede om uw haard bij dit bedrijf uit Gelderland te bestellen. Wij bezorgen overigens niet alleen in Gelderland maar in heel nederland. Van  Groningen tot  Limburg, van Zuid Holland tot Overijsel.

Kachels, haarden en schouwen kopen bij De Heide Smid in Halle & Duiven

Specialist op gebied van kachels, haarden en schouwen

De Heide Smid geldt als specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen. Daarnaast kun je er terecht voor woonaccessoires, sfeerartikelen, gereedschap, ijzerwaren en alles voor tuin en park. Het bedrijf, met vestigingen in Halle en Duiven, heeft ook haar sporen verdiend als installateur. Het verricht alle voorkomende werkzaamheden, zoals reparaties en onderhoud, in eigen beheer. De kracht van De Heide Smid zit hem in het ruime assortiment kwaliteitsartikelen, de persoonlijke service en een deskundige advisering door het ervaren en vriendelijke team van medewerkers. Maak kennis met onze producten en werkwijze.

Kachels en haarden

Een stijlvolle haard of kachel voor warmte en sfeer in huis kopen? De Heide Smid biedt een ruime keuze haarden en kachels van topmerken. Wij zijn de specialist voor jouw houtkachel, gaskachel, pelletkachel, elektrische haarden, bio-ethanol haarden en accessoires. In onze uitgebreide showrooms in Halle en Duiven kun je de sfeer van jouw kachel en haard ervaren. Ons bedrijf kan ook zorgen voor de levering en installatie ervan. Wij werken met een vast team van installateurs. Zij hebben jarenlange ervaring in de sfeerhaardenbranche. Uiteraard is het ook mogelijk om de installatie zelf of door een vakman te laten doen.

Over De Heide Smid

De kracht van de Heide Smid is service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Het bedrijf uit een team van 50 specialisten op het gebied van (gebruikte) kachels en haarden. Sinds de start in 1936 kennen we alleen maar groei. In 1994 en 2002 zijn er zeer diverse uitbreidingen geweest van de winkel en opslag. Naast de vestiging in Halle, hebben we in 2009 een showroom in Duiven geopend. Met deze twee vestigingen zitten we mooi centraal in Nederland. In Halle zijn ruim 250 kachels, haarden en schouwen te zien. In Duiven staan meer dan 150 opstellingen. In 2013 is de showroom in Halle nog weer verder uitgebreid en staan er nog meer kachels en haarden.

Service

Waarom je kiest voor de 5 sterren service van De Heide Smid:

  • Installatie, reparatie en onderhoud
  • Vakkundig advies
  • Uitgebreide showrooms
  • Eigen werkplaats
  • Beste gereedschap en producten

Al 80 jaar sfeermakers

Onze klanten zochten onder meer op: