Nordic fire

Een Nordic Fire houtkachel kopen?

Wie kiest voor een houtkachel van Nordic Fire, kiest voor warmte, sfeer en comfort in huis. Het merk is toonaangevend op het gebied van pelletkachels, CV-haarden en houtkachels met de focus op service en kwaliteit. De Heide Smid verkoopt, installeert en onderhoudt deze kachels. De houtkachels, pelletkachels en CV-haarden zijn te bewonderen in onze showrooms. Je kunt bij ons terecht voor een deskundig advies en kunt vrijwel alle kachels ervan brand opgesteld bewonderen.

Nordic Fire houtkachel kopen bij De Heide Smid

Vuur geeft een gezellig en romantisch gevoel bij mensen. Met een Nordic Fire houtkachel haal je deze ambiance in huis. Deze koop je bij de specialist. De Heide Smid, met ruim tachtig jaar ervaring, kan elk type Nordic Fire thuisbezorgen en installeren. Wij leveren alle soorten houtkachels, pelletkachels en CV-haarden van het merk. Of je nu de Nordic Fire Rossi, de Nordic Fire Stylo of de Nordic Fire Fortuna CV zoekt; wij hebben het allemaal. Onze ervaren medewerkers geven je graag een vakkundig en gedegen advies over jouw kachel. Breng dus snel een bezoek aan één van onze showrooms om ons aanbod Nordic Fire kachels te bewonderen.

De specialisten van De Heide Smid adviseren je graag over de warmtetechniek en vuurarchitectuur van de Nordic Fire. Daarnaast kun je kosteloos een 3D-ontwerp maken, zodat je kunt zien hoe je favoriete Nordic Fire kachel eruitziet in jouw interieur. De combinatie van een professioneel advies en een professioneel ontwerp zorgt ervoor dat je de juiste keuze maakt! Breng daarom snel een bezoek aan één van onze sfeervolle showrooms voor een prachtige Nordic Fire kachel.

Waarom kiezen voor een Nordic Fire houtkachel?

  • Garantie: De kachels zijn ontwikkeld met jarenlange ervaring en vakmanschap.
  • Energiezuinig: Met houtkachels en pelletkachels kun je flink besparen op de stookkosten.
  • Beleving: Het prachtige vlammenspel zorgt voor een sfeervolle beleving in huis.
  • Overal te plaatsen: Nordic Fire kachels zijn overal te plaatsen: in jouw woning, appartement of in een restaurant.
  • Ruim assortiment: De kachels van Nordic Fire zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten.

Wil je de houtkachels van Nordic Fire in het echt bewonderen ter inspiratie?

Maak een afspraak in onze showroom