Lotus

Sfeervol & duurzaam

Lotus haard of kachel kopen?

Wie kiest voor een haard of kachel van Lotus, kiest voor warmte, sfeer en comfort in huis. De Heide Smid is officiële dealer van de Lotus haarden en weet daarom alles over het inbouwen, installeren en onderhouden van de gaskachels van Lotus. De Heide Smid informeert je graag over het rendement, de luchthuishouding, de veiligheid, het verbrandingsproces, de zuurstoftoevoer en de rookgasafvoer van de Lotus haarden. In onze showrooms kun je de Lotus kachels en haarden vrijblijvend bekijken.

Lotus kachels en haarden kopen bij De Heide Smid

Lotus maakt al houtkachels sinds 1979 en ons assortiment bestaat inmiddels uit tien unieke designseries die stuk voor stuk kunnen worden aangevuld met accessoires. Op die manier kun je altijd een kachel vinden die het best bij jouw woning en de behoeften van jouw gezin past. Een Lotus haard ziet eruit als een gewone haard, maar achter de gezellige vlammen schuilt een ingenieus verwarmingssysteem. Ze werken geruisloos en stofvrij. De kachels van Lotus staan voor: schone verbranding, een hoog rendement, de laagste CO2 uitstoot en de laagste fijnstofemissie. De Heide Smid levert de Lotus haarden vanwege deze hoge kwaliteit.

De kachel staat garant voor maximale duurzaamheid en minimale milieubelasting. De haarden van Lotus zijn daardoor bijzonder energiezuinig. Dat ziet De Heide Smid graag. Verder worden alle Lotus kachels getest door erkende testinstituten, zodat je er zeker van bent dat een Lotus altijd aan de strengste milieueisen voldoet. Een houtkachel van Lotus is altijd het resultaat van de nauwe samenwerking tussen architect Kaare Sølvsten, technici en leveranciers overal ter wereld. Wij combineren namelijk de Deense designtraditie met onderdelen van de beste kwaliteit.

Waarom kiezen voor een Lotus haard of kachel?

  • Garantie: De haarden en kachels zijn ontwikkeld met jarenlange ervaring en vakmanschap.
  • Energiezuinig: Met deze haarden en kachels kun je flink besparen op de stookkosten.
  • Beleving: Het prachtige vlammenspel zorgt voor een sfeervolle beleving in huis.
  • Ruim assortiment: De haarden en kachels van Lotus zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten.

Wil je de kachels en haarden van Lotus in het echt bewonderen ter inspiratie?

Maak een afspraak in onze showroom