Lotus

LotusDe Heide Smid is officiële dealer van de Lotus haarden en weet daarom alles over het inbouwen, installeren en onderhouden van de gaskachels van Lotus. De Heide Smid informeert u graag over het rendement, de luchthuishouding, de veiligheid, het verbrandingsproces, de zuurstoftoevoer en de rookgasafvoer van de Lotus haarden de showrooms van De Heide Smid in Halle en in Duiven in Nederland. Daar kunt u de Lotus kachels en haarden vrijblijvend bekijken. Ook kunt u de kachels online bekijken. Daar staan ook de Lotus prijzen gepubliceerd. De Heide Smid bezorgt de haarden van Lotus bij u thuis en installeert de kachels en haarden van Lotus.

Houtkachels van Lotus

Lotus maakt al houtkachels sinds 1979 en ons assortiment bestaat inmiddels uit tien unieke designseries die stuk voor stuk kunnen worden aangevuld met accessoires. Op die manier kunt u altijd een kachel vinden die het best bij uw woning en de behoeften van uw gezin past. Een Lotus-haard ziet eruit als een gewone haard, maar achter de gezellige vlammen schuilt een ingenieus verwarmingssysteem. De Lotus-haarden zijn geschikt voor elke vaste brandstof. Ze werken geruisloos en stofvrij. De kachels van Lotus staan voor: schone verbranding, een hoog rendement, de laagste CO2 uitstoot en de laagste fijnstofemissie. De Heide Smid levert de Lotus haarden vanwege deze hoge kwaliteit. De kachel staat garant voor maximale duurzaamheid en minimale milieubelasting. De haarden van Lotus zijn daardoor bijzonder energiezuinig. Dat ziet De Heide Smid graag.

Lotus houtkachels en speksteenkachels

Verder worden alle Lotus kachels getest door erkende testinstituten, zodat u er zeker van bent dat een Lotus altijd aan de strengste milieueisen voldoet. Een houtkachel van Lotus is altijd het resultaat van de nauwe samenwerking tussen architect Kaare Sølvsten, technici en leveranciers overal ter wereld. Wij combineren namelijk de Deense designtraditie met onderdelen van de beste kwaliteit. Op die manier maakt Lotus complete producten, waarin design, functionaliteit en techniek een eenheid vormen.

De Heide Smid levert o.a. de Lotus 8110 zwart

De kachels van Lotus zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. De Heide Smid kan de kachels in verschillende uitvoeringen leveren. De Heide Smid hanteert een korte levertijd. Dat is mogelijk doordat de haarden van Lotus in Nederland geproduceerd. DDe Heide Smid heeft twee verkooppunten in Nederland en zijn beide gevestigd in Gelderland. De hoofdvestiging is gevestigd in het Achterhoekse dorp halle. de haarden en kachel showroom ligt op een steenworp afstand van andere plaatsen uit de achterhoek zoals: Varsseveld, Zelhem, Lichtenvoorde, Ruurlo en Groenlo. Verder hebben heeft de Heide Smid nog een vestiging in Duiven. Duiven is gevestigd aan de A12 en ligt dit bij andere bekende plaatsen zoals; Arnhem, Zevenaar, Doetinchem, Nijmegen en Werstervoord, hier kunt u dus ook terrecht voor uw haard. De Heide Smid Duiven  ligt ook dicht bij wat mindere bekende dorpen zoals; Angeren, Huissen,Lathum en Giesbeek, ook voor deze dorpen is er dus een kachelvestiging in de buurt.. Als u vanuit de richtin van Amsterdam of Utrecht komt raden wij u aan om bij de heide Smid in Duiven te komen. Mocht u vanuit Duitsland komen, kunt u terrecht bij onze vestiging in Halle en in Duiven. Onze beide vestigingen liggen dicht bij de Duitse grens. Een Lotus haard is online te bestellen. Kijk hiervoor in de webshop van De Heide Smid. Op deze webshop hanteerd de Heide Smid zeer lage verzendkosten. Dit is nog een rede om uw haard bij dit bedrijf uit Gelderland te bestellen. Wij bezorgen overigens niet alleen in Gelderland maar in heel nederland. Van  Groningen tot  Limburg, van Zuid Holland tot Overijsel.

De Heidesmid geeft u ook inzicht in de prijzen van de Lotus haarden. De Heide Smid kan elk type Lotus snel bij u thuis bezorgen en uw kachel of haard installeren. Of het nu gaat om een hanghaard, inzethaard of vrijstaande kachel van Lotus. De Heide Smid levert ook accessoires voor de Lotus kachels. Wilt u één van de gashaardspecialisten van De Heide Smid spreken, neem dan contact met De Heide Smid op.