Jotul

JøtulJøtul produceert en verkoopt gietijzeren kachels en haarden met de focus op kwaliteit, tijdloos design, consumentvriendelijke voordelen en de hoogste niveau qua veiligheid. Jøtul biedt een complete range aan traditioneel en tijdloze kachels en haarden. Gebaseerd op de Noorse traditie in dit ambacht, de hoge kwaliteit en het constante gebruik van een goed ontwerp, is en zal Jøtul de favoriete keuze blijven van de generatie van vandaag en morgen. Het succes van Jøtul zit hem voor een groot deel ook in het goede ontwerp van de kachels. Jøtul stelt hoge kwaliteitseisen aan de kachels en eist alleen het beste waar u vervolgens alleen maar van kunt profiteren.

Houtkachels van Jøtul

De Jotul houtkachel of houthaard staat bekend om zijn hoge rendement en uitstekend regelbare schone verbranding. Hierdoor voldoet de Jotul houtkachel of houthaard in alle opzichten aan de huidig gestelde milieu eisen. Tevens scheelt dit een hoop in stookkosten en realiseert u dus, dankzij Jotul een besparing op uw energie nota. Een Jotul houtkachel of houthaard is uiteraard leverbaar in verschillende afmetingen en uitstraling.

De Jotul kachels zijn leverbaar in verschillende modellen. Bij ons kunt u kiezen uit onderstaande modellen:

Milieuvriendelijke houtkachels van Jøtul

De Jøtul kachels van Noorse bodem staan onder strikte Noorse milieu eisen. In Noorwegen worden namelijk de strengste eisen gehanteerd op het gebied van de uitstoot van fijnstof door het stoken van hout. Uit onderzoek blijkt dat de meeste mensen voor het overgrote deel op laagstand stoken. De Noorse testmethode vereist dat kachels milieuvriendelijk moeten branden in het gehele vermogensbereik. D.w.z. dat ze een zeer lage fijnstof uitstoot mogen hebben, ook bij matig stoken. Deze eisen werden in 1997 door de Noorse overheid ingevoerd en de resultaten zijn indrukwekkend. Met een Jøtul kachel weet u in ieder geval zeker dat u deze strenge eisen voldoet.

De houtkachels van Jotul zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. De Heide Smid kan de houtkachels in verschillende uitvoeringen leveren. De Heide Smid hanteert een korte levertijd. De Heide Smid heeft twee verkooppunten in Nederland en zijn beide gevestigd in Gelderland. De hoofdvestiging is gevestigd in het Achterhoekse dorp halle. Dit ligt op een steenworp afstand van andere plaatsen uit de achterhoek zoals: Varsseveld, Zelhem, Lichtenvoorde, Ruurlo en Groenlo. Verder hebben heeft de Heide Smid nog een vestiging in Duiven. Duiven is gevestigd aan de A12 en ligt dit bij andere bekende plaatsen zoals; Arnhem, Zevenaar, Doetinchem, Nijmegen en Werstervoord. De Heide Smid Duiven  ligt ook dicht bij wat mindere bekende dorpen zoals; Angeren, Huissen,Lathum en Giesbeek. Als u vanuit de richtin van Amsterdam of Utrecht komt raden wij u aan om bij de heide Smid in Duiven te komen. Mocht u vanuit Duitsland komen, kunt u terrecht bij onze vestiging in Halle en in Duiven. Onze beide vestigingen liggen dicht bij de Duitse grens. Uw Jotul haard is online te bestellen. Kijk hiervoor in de webshop van De Heide Smid. Op deze webshop hanteerd de Heide Smid zeer lage verzendkosten. Dit is nog een rede om uw haard bij dit bedrijf uit Gelderland te bestellen. Wij bezorgen overigens niet alleen in Gelderland maar in heel nederland. Van  Groningen tot  Limburg, van Zuid Holland tot Overijsel.

De Heide Smid geeft u ook inzicht in de prijzen van de Jotul houtkachels. De Heide Smid kan elk type Jotul snel bij u thuis bezorgen en uw kachel of haard installeren. Of het nu gaat om een hanghaard, inzethaard of vrijstaande kachel van Jotul. De Heide Smid levert ook accessoires voor de Jotul kachels. Wilt u één van de houtkachelpecialisten van De Heide Smid spreken, neem dan contact met De Heide Smid op.

De sfeerhaarden van Dik Geurts zijn in de showrooms van De Heide Smid te bekijken.