Jøtul

Sfeervol & duurzaam

Jøtul kachel of
haard kopen?

Jøtul produceert en verkoopt gietijzeren kachels en haarden met de focus op kwaliteit, tijdloos design, consumentvriendelijke voordelen en de hoogste niveau qua veiligheid. Jøtul biedt een complete range aan traditioneel en tijdloze kachels en haarden. Het is gebaseerd op de Noorse traditie in dit ambacht, de hoge kwaliteit en het constante gebruik van een goed ontwerp. Wij presenteren de prachtige houtkachels van Jøtul in de showrooms in Halle en Duiven.

Jøtul kachel kopen bij De Heide Smid

We hebben bij De Heide Smid ruim tachtig jaar ervaring in het verkopen van kachels en haarden, waaronder dus de kachels en haarden van Jøtul. De Jøtul houtkachel of houthaard staat bekend om zijn hoge rendement en uitstekend regelbare schone verbranding. Hierdoor voldoet de Jøtul houtkachel of houthaard in alle opzichten aan de huidig gestelde milieu eisen. Tevens scheelt dit een hoop in stookkosten en realiseer je dus, dankzij Jøtul, een besparing op jouw energie nota. Een Jøtul houtkachel of houthaard is uiteraard leverbaar in verschillende afmetingen en uitstraling. Jøtul stelt hoge kwaliteitseisen aan de kachels en eist alleen het beste waar je vervolgens alleen maar van kunt profiteren.

De specialisten van De Heide Smid adviseren je graag over de kachels en haarden van Jøtul. Daarnaast kun je kosteloos een 3D-ontwerp maken, zodat je kunt zien hoe je favoriete Noorse kachel eruitziet in jouw interieur. De combinatie van een professioneel advies en een professioneel ontwerp zorgt ervoor dat je de juiste keuze maakt! Breng daarom snel een bezoek aan één van onze sfeervolle showrooms voor een prachtige kachel of haard van het merk.

Waarom kiezen voor een Jøtul kachel?

  • Garantie: De kachels zijn ontwikkeld met jarenlange ervaring en vakmanschap.
  • Energiezuinig: Met houtkachels kun je flink besparen op de stookkosten.
  • Beleving: Het prachtige vlammenspel zorgt voor een sfeervolle beleving in huis.
  • Ruim assortiment: De kachels van Jøtul zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten.

Wil je de kachels en haarden van Jøtul in het echt bewonderen ter inspiratie?

Maak een afspraak in onze showroom