JAcobus

Sfeervol & duurzaam

JAcobus kachel
kopen?

De JAcobus is een nieuwe en duurzame kachel. De houtkachel beschikt over een aantal sterke eigenschappen. Zo heeft de JAcobus houtkachel een uitstekende verbranding, een hoog rendement en een lage uitstoot van koolmonoxide. Daarnaast heeft de houtkachel een eenvoudige bediening waardoor hij makkelijk in het gebruik is. Uiteraard zijn deze mooie kachels van JAcobus te verkrijgen bij De Heide Smid.

JAcobus kachels kopen bij De Heide Smid

De Heide Smid heeft ruim tachtig jaar ervaring in het verkopen van kachels en haarden. Daarom kun je bij ons altijd rekenen op een vakkundig en gedegen advies. Dus ook als het gaat om de kachels van JAcobus. Naast het feit dat het merk er in drie uitvoeringen is, kun je het vermogen zelf naar wens aanpassen door meer of minder hout te verbranden. Uniek voor deze nieuwe JAcobus houtkachel is het verbrandingssysteem. Dankzij dit bijzondere systeem is de verbranding vele malen effectiever en is ook de CO-uitstoot veel lager. Voor de gebruiker is een belangrijk bijkomend voordeel dat door de betere verbranding de ruit van de kachel perfect schoon blijft.

De Heide Smid is al 80 jaar sfeermaker met haarden en hartelijkheid. In onze showrooms in Halle en Duiven vind je een ruim assortiment kachels en haarden van JAcobus, welke sfeer en gezelligheid brengen. Kiezen voor een JAcobus betekent kiezen voor een houtkachel van hoge kwaliteit die een leven lang meegaat. Onze kachels voldoen aan verschillende Europese normen en dragen een CE-markering op het typeplaatje op de achterzijde van de kachel.

Waarom kiezen voor een JAcobus kachel?

  • Garantie: De kachels zijn ontwikkeld met jarenlange ervaring en vakmanschap.
  • Energiezuinig: Met houtkachels kun je flink besparen op de stookkosten.
  • Beleving: Het prachtige vlammenspel zorgt voor een sfeervolle beleving in huis.
  • Overal te plaatsen: Plaats een JAcobus kachel in je woonkamer of een JAcobus tuinhaard in je tuin of terras.
  • Ruim assortiment: De kachels van JAcobus zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten.

Wil je kachels van JAcobus in het echt bewonderen ter inspiratie?

Maak een afspraak in onze showroom