De Heide Smid
Happy Cocooning

Sfeervol & duurzaam

Happy Cocooning
haard kopen?

De Heide Smid is officiële dealer van de Happy Cocooning haarden en weet daarom alles over de voordelen van de kachels van de Cocoon Tables. De Heide Smid informeert je graag over de mogelijkheden van deze buitenhaarden. De showrooms van De Heide Smid bevinden zich in Halle en in Duiven in Nederland. Daar kun je de Happy Cocooning haarden vrijblijvend bekijken. Wij bezorgen de haarden bij je thuis en installeren deze haarden en kachels van Happy Cocooning ook.

Happy Cocooning haard kopen bij De Heide Smid

Kies je voor een Happy Cocooning haard, dan kies je voor sfeer, rendement en het optimaal benutten van de warmte. De Cocoon Table is een heel eigentijdse oplossing voor de vaak vurig gekoesterde wens voor een open haard. Het ontbreken van het rookkanaal maakt de Cocoon Table toegankelijk voor iedereen in tegenstelling tot een open haard. De behaaglijke gashaard van de Cocoon Table zorgt voor warmte en gezelligheid en zal de zomeravonden op een bijzonder sfeervolle manier ruimschoots verlengen. Uiteraard zijn de haarden van dit merk bij ons te verkrijgen. De Heide Smid bezorgt en installeert de kachels en haarden van Happy Cocooning bij je thuis. Breng dus snel een bezoek aan onze showroom.

De Cocoon Tables lijken gemaakt van beton, terwijl ze in feite gemaakt zijn van composiet. Hierdoor zijn ze bestand tegen extreme warmte en koude en kunnen ze zonder probleem de hele winter buiten blijven staan. De Cocoon Table is leverbaar in verschillende modellen (vierkant, rechthoek, rond en ovaal) en in verschillende kleuren (zwart, antraciet, taupe, wit en bruin) en maten. De Heide Smid kan de Cocoon Tables in verschillende uitvoeringen leveren. De Heide Smid hanteert een korte levertijd.

Waarom kiezen voor een Happy Cocooning haard?

  • Kwaliteit: Hoogwaardige, stijlvolle materialen zorgen voor jaren onbezorgd haardplezier.
  • Duurzaam: Optimaal beheer van het houtverbruik, hogere rendementen en lagere emissies.
  • Beleving: Het prachtige vlammenspel zorgt voor een sfeervolle beleving in huis.
  • Ruim assortiment: De haarden van Happy Cocooning zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten.

Wil je de haarden van Happy Cocooning in het echt bewonderen ter inspiratie?

Maak een afspraak in onze showroom