Happy Cocooning

Sfeervol & duurzaam

Happy Cocooning
haard kopen?

De Heide Smid is officiële dealer van de Happy Cocooning haarden en weet daarom alles over de voordelen van de kachels van de Cocoon Tables. De Heide Smid informeert je graag over de mogelijkheden van deze buitenhaarden. De showrooms van De Heide Smid bevinden zich in Halle en in Duiven in Nederland. Daar kun je de Happy Cocooning haarden vrijblijvend bekijken. Wij bezorgen de haarden bij je thuis en installeren deze haarden en kachels van Happy Cocooning ook.

Happy Cocooning haard kopen bij De Heide Smid

Kies je voor een Happy Cocooning haard, dan kies je voor sfeer, rendement en het optimaal benutten van de warmte. De Cocoon Table is een heel eigentijdse oplossing voor de vaak vurig gekoesterde wens voor een open haard. Het ontbreken van het rookkanaal maakt de Cocoon Table toegankelijk voor iedereen in tegenstelling tot een open haard. De behaaglijke gashaard van de Cocoon Table zorgt voor warmte en gezelligheid en zal de zomeravonden op een bijzonder sfeervolle manier ruimschoots verlengen. Uiteraard zijn de haarden van dit merk bij ons te verkrijgen. De Heide Smid bezorgt en installeert de kachels en haarden van Happy Cocooning bij je thuis. Breng dus snel een bezoek aan onze showroom.

De Cocoon Tables lijken gemaakt van beton, terwijl ze in feite gemaakt zijn van composiet. Hierdoor zijn ze bestand tegen extreme warmte en koude en kunnen ze zonder probleem de hele winter buiten blijven staan. De Cocoon Table is leverbaar in verschillende modellen (vierkant, rechthoek, rond en ovaal) en in verschillende kleuren (zwart, antraciet, taupe, wit en bruin) en maten. De Heide Smid kan de Cocoon Tables in verschillende uitvoeringen leveren. De Heide Smid hanteert een korte levertijd.

Waarom kiezen voor een Happy Cocooning haard?

  • Kwaliteit: Hoogwaardige, stijlvolle materialen zorgen voor jaren onbezorgd haardplezier.
  • Duurzaam: Optimaal beheer van het houtverbruik, hogere rendementen en lagere emissies.
  • Beleving: Het prachtige vlammenspel zorgt voor een sfeervolle beleving in huis.
  • Overal te plaatsen: Happy Cocooning haarden zijn overal te plaatsen: in jouw woning, appartement of in een restaurant.
  • Ruim assortiment: De haarden van Happy Cocooning zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten.

Wil je de haarden van Happy Cocooning in het echt bewonderen ter inspiratie?

Maak een afspraak in onze showroom

De Heide Smid FAQ

 

Welk type gashaard past het best bij mij?

Bij het kiezen van een haard op gas is het vermogen een belangrijke factor. Het gevaar schuilt juist dat mensen vaak een te groot of te klein vermogen kiezen. Hierdoor worden ze gedwongen om te kort of op een zeer lage stand te stoken. Gelukkig kun je op een simpele manier het perfecte vermogen bepalen voor jouw specifieke ruimte. Hier kan De Heide Smid grafieken voor aanleveren. Vervolgens kun je aflezen hoeveel vermogen je nodig hebt voor de haard.

Daarnaast maak je de keus tussen een gesloten of een open verbrandingssysteem. Bij een open verbranding wordt de verse zuurstof uit de ruimte gehaald waar de haard staat. Maar heb je een laag-energiewoning of een goed geïsoleerd huis? Dan is een buitenluchtaansluiting van belang. Op basis van de bovenstaande informatie heb je een beeld van welke type haard bij jou past. Om toch het een besluit te nemen, is een deskundig advies nodig. Bezoek daarom onze haardenspeciaalzaak en je wordt van begin tot eind geholpen bij jouw keuze voor het type gashaard.

Hoe steek ik een gaskachel aan?

Eerst moet je aan de zijkant van de kachel het draaiknopje openzetten zodat er gas kan komen. Dan hou je de witte knop ingedrukt terwijl je de knop met het rode sterretje stevig meerdere malen indrukt om het gas te laten ontvlammen. Zie je een stabiel vlammetje, dan kan je de waakvlam naar een hogere stand zetten en de witte knop loslaten.

Ook als je mogelijk alles goed doet, kan er zich nog een ander probleem voordoen. Indien een kachel is verplaatst of een lange tijd niet werkt, kan er veel lucht in de leiding zitten. Al die lucht moet er via een heel klein gaatje naar je ontsteker (vonk) stromen. Het kan soms heel erg lang duren voordat alle lucht eruit is en er dus ook geen vlam zichtbaar wordt. Dan houdt je de knop ingedrukt en geef je regelmatig even een klik voor de ontsteking. Zie je een vlammetje, dan nog even de knop ingedrukt houden, anders gaat hij weer uit. Blijft hij branden, dan kan je de knop los laten en er aan draaien totdat je een tik hoort. Dan gaat je kachel branden.

Happy Cocooning