Happy Cocooning

De Heide Smid is officiële dealer van de Happy Cocooning haarden en weet daarom alles over de voordelen van de kachels van de Cocoon Tables. De Heide Smid informeert u graag over de mogelijkheden van deze buitenhaarden. De showrooms van De Heide Smid bevinden zich in Halle en in Duiven in Nederland. Daar kunt u de Happy Cocooning haarden vrijblijvend bekijken. Ook kunt u de kachels online bekijken. Daar vindt u ook de Happy Cocooning prijzen terug. De Heide Smid bezorgt de haarden van Happy Cocooning bij u thuis en installeert de kachels en haarden van Happy Cocooning.

Sfeerhaarden van Happy Cocooning

De Cocoon Table is een heel eigentijdse oplossing voor de vaak vurig gekoesterde wens voor een open haard. Het ontbreken van het rookkanaal maakt de Cocoon Table toegankelijk voor iedereen in tegenstelling tot een open haard. De behaaglijke gashaard van de Cocoon Table zorgt voor warmte en gezelligheid en zal de zomeravonden op een bijzonder sfeervolle manier ruimschoots verlengen.

Happy Cocoon Tables

De Cocoon Tables lijken gemaakt van beton, terwijl ze in feite gemaakt zijn van composiet. Hierdoor zijn ze bestand tegen extreme warmte en koude en kunnen ze zonder probleem de hele winter buiten blijven staan. De Cocoon Table is leverbaar in verschillende modellen (vierkant, rechthoek, rond en ovaal) en in verschillende kleuren (zwart, antraciet, taupe, wit en bruin) en maten.

De Heide Smid kan de Cocoon Tables in verschillende uitvoeringen leveren. De Heide Smid hanteert een korte levertijd. Dat is mogelijk doordat de haarden van Happy Cocooning in Nederland geproduceerd. De Heide Smid heeft twee verkooppunten in Nederland en zijn beide gevestigd in Gelderland. De hoofdvestiging is gevestigd in het Achterhoekse dorp halle. de haarden en kachel showroom ligt op een steenworp afstand van andere plaatsen uit de achterhoek zoals: Varsseveld, Zelhem, Lichtenvoorde, Ruurlo en Groenlo. Verder hebben heeft de Heide Smid nog een vestiging in Duiven. Duiven is gevestigd aan de A12 en ligt dit bij andere bekende plaatsen zoals; Arnhem, Zevenaar, Doetinchem, Nijmegen en Werstervoord, hier kunt u dus ook terrecht voor uw haard. . De Heide Smid Duiven  ligt ook dicht bij wat mindere bekende dorpen zoals; Angeren, Huissen,Lathum en Giesbeek, ook voor deze dorpen is er dus een kachelvestiging in de buurt.. Als u vanuit de richtin van Amsterdam of Utrecht komt raden wij u aan om bij de heide Smid in Duiven te komen. Mocht u vanuit Duitsland komen, kunt u terrecht bij onze vestiging in Halle en in Duiven. Onze beide vestigingen liggen dicht bij de Duitse grens. De Happy Cocooning haard is online te bestellen. Kijk hiervoor in de webshop van De Heide Smid. Op deze webshop hanteerd de Heide Smid zeer lage verzendkosten. Dit is nog een rede om uw haard bij dit bedrijf uit Gelderland te bestellen. Wij bezorgen overigens niet alleen in Gelderland maar in heel nederland. Van  Groningen tot  Limburg, van Zuid Holland tot Overijsel.

Zij geven u ook inzicht in de prijzen van de Happy Cocooning haarden. De Heide Smid kan elk type Happy Cocooning snel bij u thuis bezorgen en uw kachel of haard installeren. De Heide Smid levert ook accessoires voor de Happy Cocooning kachels. Wilt u één van de gashaardspecialisten van De Heide Smid spreken, neem dan contact met De Heide Smid op.