DRU

DRUBen je op zoek naar een gashaard? In de showroom van De Heide Smid in Duiven vind je het volledige assortiment gashaarden van DRU. De Heide Smid in Duiven is een DRU inspiration shop, wat inhoudt dat je bij ons terecht kunt voor deskundig advies over de luxe gashaarden van DRU en dat je vrijwel alle gashaarden van DRU brandend kunt bewonderen in onze showroom.

Ben je op zoek naar een gashaard? Dan is het van belang dat je zeker weet dat de haard die je in gedachten hebt goed past bij je interieur en smaak. Het is immers erg vervelend wanneer je er pas na de installatie achterkomt dat de haard eigenlijk te groot of te klein is voor je interieur of voor de kamer waarin hij staat. Bij DRU inspiration shop De Heide Smid in Duiven helpen we je met plezier bij het maken van de juiste keuze. Dit doen we door kosteloos een 3D-ontwerp te maken, zodat je kunt zien hoe je favoriete DRU haard eruitziet in jouw interieur. De combinatie van deskundig advies en een professioneel 3D-ontwerp zorgt ervoor dat je de juiste keuze kunt maken! Wil jij ook een 3D-ontwerp laten maken van je droomhaard? Neem dan nu contact op met DRU inspiration shop De Heide Smid in Duiven.

 

Kom inspiratie opdoen!

Voorkom problemen door je deskundig te laten adviseren door een expert in gashaarden

Het is van groot belang dat je gashaard past bij jou en bij je interieur. Was je ervan op de hoogte dat er vaak te grote haarden (gashaarden) worden geplaatst, waardoor de kamer waarin de haard staat veel te snel opwarmt en de haard daardoor alleen maar op zeer laag vermogen kan branden, zodat de prettige sfeer van de haard verloren gaat? Dit risico loop je met een gashaard (of dit nu een inzethaard op gas of een inbouwhaard op gas is, een klassieke gashaard of een moderne gashaard) die door iemand zonder verstand van zaken wordt verkocht en geplaatst. Zorg dat jij wél een goede keuze maakt door je door een expert in gashaarden te laten adviseren. Bij DRU inspiration shop De Heide Smid in Duiven helpen we je graag verder. Zo kun je bij ons rekenen op vakkundig advies op maat over de gashaarden van DRU, een kosteloos 3D-ontwerp van je favoriete DRU haard – zoals de DRU Polo – en natuurlijk een professionele installatie van je haard. Meer weten? Neem nu contact op met De Heide Smid in Duiven.

Altijd de nieuwste modellen gashaarden van DRU bij De Heide Smid

Wie kiest voor een gashaard van DRU, kiest voor sfeer, comfort en gemak. Met een gashaard van DRU kies je bovendien voor de allernieuwste innovaties op het gebied van design en duurzaamheid. Bij DRU inspiration shop De Heide Smid in Duiven vind je dan ook de allernieuwste modellen haarden van DRU, zoals de DRU Polo. Zo ben je ervan verzekerd dat je gebruik kunt maken van de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van haarden! DRU inspiration shop De Heide Smid in Duiven is dan ook hét adres wanneer je op zoekt bent naar een moderne gashaard in Arnhem, een klassieke gashaard in Ede, een inbouwhaard op gas in Zutphen, een inzethaard in Hoenderloo of een zuinige gashaard in Veenendaal. Naar wat voor gashaard je ook op zoek bent; bij DRU inspiration shop De Heide Smid in Duiven slaag je zeker! Benieuwd? Kom dan langs in onze showroom!

Expert op het gebied van gashaarden, van Veenendaal tot Ede en Arnhem en van Zutphen tot Hoenderloo

Als je je laat adviseren door een DRU inspiration shop, kun je rekenen op deskundig advies en heel veel andere voordelen, variërend van een kosteloos 3D-ontwerp van je favoriete DRU haard tot een vakkundige montage van je gashaard. DRU inspiration shop De Heide Smid in Duiven is het juiste adres voor iedereen die op zoek is naar:

 • DRU gashaarden in Duiven;
 • DRU gashaarden in Veenendaal;
 • DRU gashaarden in Arnhem;
 • DRU gashaarden in Ede;
 • DRU gashaarden in Zutphen;
 • DRU gashaarden in Hoenderloo;
 • DRU gashaarden in Lichtenvoorde;
 • DRU gashaarden in Groenlo;
 • DRU gashaarden in Gelderland;
 • DRU gashaarden in Aalten;
 • DRU gashaarden in Nijmegen;
 • DRU gashaarden in Elst;
 • DRU gashaarden in Lent;
 • DRU gashaarden in Velp;
 • DRU gashaarden in Utrecht;
 • DRU gashaarden in Epe;
 • DRU gashaarden in Apeldoorn.

Wanneer je op zoek bent naar een gashaard in een van deze regio’s (de regio’s Duiven, Veenendaal, Arnhem, Ede, Zutphen en Hoenderloo), kun je terecht bij DRU inspiration shop De Heide Smid in Duiven. Hier vind je onder meer het vrijwel volledige assortiment van DRU in brandende opstelling, zodat het heel wat makkelijker wordt om je keuze te maken. Natuurlijk is onze DRU inspiration shop ook het juiste adres voor een gratis 3D-ontwerp van je favoriete haard én voor professioneel advies op maat, zodat je gashaard perfect past bij jouw smaak en interieur. Of je nu een inbouwhaard op gas zoekt in Veenendaal, een inzethaard in Arnhem, een moderne gashaard in Ede, een klassieke gashaard in Zutphen of een stijlvolle gashaard in Hoenderloo, De Heide Smid in Duiven is de juiste winkel voor jou! Kom snel naar onze showroom en laat je inspireren door ons grote assortiment DRU gashaarden. Wil je meer weten over onze DRU inspiration shop of wil je liever langskomen om ons assortiment te bekijken? Bekijk dan hier de contactgegevens van De Heide Smid in Duiven.

Showroom vol DRU gashaarden in brandende opstelling

Ben je benieuwd hoe je favoriete gashaard van DRU eruitziet wanneer hij brandt? In de DRU inspiration shop De Heide Smid in Duiven vind je alle DRU haarden in brandende opstelling. Zo ontdek je hoe je haard er brandend uitziet én hoe je hem bedient. Wil je meer weten over de werking van je haard of ben je benieuwd welke gashaard geschikt is voor jouw woning? De adviseurs van De Heide Smid staan je graag te woord in de showroom!

Vakkundig advies op maat

Natuurlijk wil je dat je DRU gashaard snel en soepel wordt geplaatst. Om die reden is het van groot belang dat je deskundige begeleiding krijgt bij het uitzoeken en plaatsen van je DRU haard. DRU inspiration shop De Heide Smid in Duiven heeft jarenlange ervaring op dit gebied. Als DRU inspiration shop voorzien we je graag van vakkundig advies op maat, zodat je altijd kunt rekenen op de juiste haard voor jouw woning en op een vakkundige plaatsing van je gashaard. Wij werken bovendien al jarenlang met de gashaarden van DRU, zodat we precies weten hoe we je het beste kunnen helpen. Heb je behoefte aan inspiratie over advies op het gebied van gashaarden? Neem nu contact op met DRU inspiration shop De Heide Smid. Onze winkel is goed bereikbaar vanuit de regio’s Duiven, Veenendaal, Arnhem, Ede, Zutphen en Hoenderloo.

Vakkundige installatie door DRU expert

Je wilt uiteraard niet dat je gashaard niet op de juiste manier geïnstalleerd wordt. Gelukkig is het plaatsen van een gashaard vandaag de dag gemakkelijker dan ooit en vraagt het niet langer om een ingrijpende verbouwing. Toch is het nog altijd erg belangrijk dat je DRU gashaard wordt geplaatst door iemand met kennis van zaken. Bij DRU inspiration shop De Heide Smid in Duiven (voor iedereen die op zoek is naar een moderne gashaard in Arnhem, een klassieke gashaard in Ede, een inbouwhaard op gas in Zutphen, een inzethaard in Hoenderloo of een zuinige gashaard in Veenendaal) vertellen we je graag meer over de installatie van je DRU haard. Bovendien zijn er tegenwoordig gashaarden voor woningen zonder schoorsteen en voor ongebruikelijke locaties. Bij de DRU inspiration shop De Heide Smid adviseren we je met plezier over alle mogelijkheden! Benieuwd? Kom dan een keer langs in onze showroom in Duiven!

DRU Care: maar liefst vijf jaar garantie!

Wie een DRU gashaard aanschaft bij DRU inspiration shop De Heide Smid in Duiven, krijgt de extra garantie van DRU Care. Hiermee heb je maar liefst vijf jaar lang garantie én kun je rekenen op jaarlijks onderhoud aan je haard. Op deze manier ben je verzekerd van een goede en veilige werking van je DRU gashaard. Alleen bij de DRU inspiration shops krijgt je DRU Care zonder extra kosten. Wil jij graag gebruiken maken van vijf jaar garantie op je DRU gashaard met DRU Care? Kom dan snel langs in onze showroom en ontdek de haard van je dromen! Kom naar de showroom van De Heide Smid voor heel veel inspiratie! In onze showroom in Duiven vind je bergen inspiratie voor jouw gashaard van DRU. Onze winkel in Duiven (zeer goed bereikbaar vanuit Veenendaal, Arnhem, Ede, Zutphen en Hoenderloo) biedt niet alleen het volledige assortiment van DRU, maar ook een gratis 3D-ontwerp van je haard, deskundig advies, een vakkundige installatie van de gashaard en maar liefst vijf jaar garantie.

Wil je meer weten over De Heide Smid?

Kom dan snel langs in onze winkel of neem contact met op DRU inspiration shop De Heide Smid in Duiven.

Kachels, haarden en schouwen kopen bij De Heide Smid in Halle & Duiven

Specialist op gebied van kachels, haarden en schouwen

De Heide Smid geldt als specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen. Daarnaast kun je er terecht voor woonaccessoires, sfeerartikelen, gereedschap, ijzerwaren en alles voor tuin en park. Het bedrijf, met vestigingen in Halle en Duiven, heeft ook haar sporen verdiend als installateur. Het verricht alle voorkomende werkzaamheden, zoals reparaties en onderhoud, in eigen beheer. De kracht van De Heide Smid zit hem in het ruime assortiment kwaliteitsartikelen, de persoonlijke service en een deskundige advisering door het ervaren en vriendelijke team van medewerkers. Maak kennis met onze producten en werkwijze.

Kachels en haarden

Een stijlvolle haard of kachel voor warmte en sfeer in huis kopen? De Heide Smid biedt een ruime keuze haarden en kachels van topmerken. Wij zijn de specialist voor jouw houtkachel, gaskachel, pelletkachel, elektrische haarden, bio-ethanol haarden en accessoires. In onze uitgebreide showrooms in Halle en Duiven kun je de sfeer van jouw kachel en haard ervaren. Ons bedrijf kan ook zorgen voor de levering en installatie ervan. Wij werken met een vast team van installateurs. Zij hebben jarenlange ervaring in de sfeerhaardenbranche. Uiteraard is het ook mogelijk om de installatie zelf of door een vakman te laten doen.

Over De Heide Smid

De kracht van de Heide Smid is service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Het bedrijf uit een team van 50 specialisten op het gebied van (gebruikte) kachels en haarden. Sinds de start in 1936 kennen we alleen maar groei. In 1994 en 2002 zijn er zeer diverse uitbreidingen geweest van de winkel en opslag. Naast de vestiging in Halle, hebben we in 2009 een showroom in Duiven geopend. Met deze twee vestigingen zitten we mooi centraal in Nederland. In Halle zijn ruim 250 kachels, haarden en schouwen te zien. In Duiven staan meer dan 150 opstellingen. In 2013 is de showroom in Halle nog weer verder uitgebreid en staan er nog meer kachels en haarden.

Service

Waarom je kiest voor de 5 sterren service van De Heide Smid:

 • Installatie, reparatie en onderhoud
 • Vakkundig advies
 • Uitgebreide showrooms
 • Eigen werkplaats
 • Beste gereedschap en producten

Al 80 jaar sfeermakers

Onze klanten zochten onder meer op: