Dovre

DovreDe Dovre kachels vinden hun oorsprong in de barre winters van het hoge noorden. Al meer dan 75 jaar staat Dovre voor uitzonderlijke kwaliteiten. Dovre is een bergplateau ten noorden van Oslo met een uiterst guur klimaat. Een betrouwbare en robuuste kachel is hier bittere noodzaak om het behaaglijk warm te hebben. Dovre staat dan ook voor de warmte en gezelligheid die ontelbaar veel mensen met de Dovre kachel in hun woonkamer hebben.

Dovre kachels

Gietijzer is een ideale warmtegeleider. Door het gebruik van de modernste productiemethoden zorgt de Dovre gieterij niet alleen voor een hoge vormvastheid maar ook voor een prachtig oppervlakte van het materiaal. Dovre beschikt tevens over uitgebreide nabewerkings- en montagefaciliteiten om de hoge kwaliteit te garanderen. Verder heeft Dovre een uiterst moderne emailleerinstallatie, vandaar ook dat (sommige) kachels in aansprekende kleuren email geleverd kunnen worden. Dovre staat voor topkwaliteit. Daarom geeft Dovre ook tot 5 jaar garantie op haar producten.

Dovre in email uitvoering

Door te kiezen voor een emailuitvoering is uw kachel niet alleen een verwarmingsbron, maar ook een mooi decoratief element in uw interieur. De nieuwe Dovre emailleerinstallatie garandeert een hoogkwalitatieve afwerking. Een geëmailleerd oppervlak is ook gemakkelijk schoon te maken. Uw kachel blijft er jarenlang als nieuw uitzien. U kunt kiezen uit verschillende kleuren. Zo zorgt u ervoor dat uw kachel perfect in uw interieur wordt geïntegreerd.

Vrijstaande Dovre kachels

De vrijstaande kachels, vrijstaande houthaarden en vrijstaande gaskachels van Dovre zijn in de showrooms van De Heide Smid te bewonderen. De Heide Smid heeft twee verkooppunten in Nederland en zijn beide gevestigd in Gelderland. De hoofdvestiging is gevestigd in het Achterhoekse dorp halle. de haarden en kachel showroom ligt op een steenworp afstand van andere plaatsen uit de achterhoek zoals: Varsseveld, Zelhem, Lichtenvoorde, Ruurlo en Groenlo. Verder hebben heeft de Heide Smid nog een vestiging in Duiven. Duiven is gevestigd aan de A12 en ligt dit bij andere bekende plaatsen zoals; Arnhem, Zevenaar, Doetinchem, Nijmegen en Werstervoord, hier kunt u dus ook terrecht voor uw haard. . De Heide Smid Duiven  ligt ook dicht bij wat mindere bekende dorpen zoals; Angeren, Huissen,Lathum en Giesbeek, ook voor deze dorpen is er dus een kachelvestiging in de buurt.. Als u vanuit de richtin van Amsterdam of Utrecht komt raden wij u aan om bij de heide Smid in Duiven te komen. Mocht u vanuit Duitsland komen, kunt u terrecht bij onze vestiging in Halle en in Duiven. Onze beide vestigingen liggen dicht bij de Duitse grens. Dovrefires haard is online te bestellen. Kijk hiervoor in de webshop van De Heide Smid. Op deze webshop hanteerd de Heide Smid zeer lage verzendkosten. Dit is nog een rede om uw haard bij dit kachel, haarden bedrijf uit Gelderland te bestellen. Wij bezorgen overigens niet alleen in Gelderland maar in heel nederland. Van  Groningen tot  Limburg, van Zuid Holland tot Overijsel. daarnaast kunt u de Dovre houtkachel van uw voorkeur ook online bekijken en online bestellen op heidesmid.nl. Neem contact op voor meer informatie over uw eigen Dovre!

De kwaliteit van de Dovre-kachels wordt bewezen door objectieve tests. De producten beantwoorden aan de strengste normen inzake veiligheid, rendement en emissies. Zij worden getest en gecertificeerd door onafhankelijke laboratoria in Duitsland, Noorwegen, Zweden en Nederland.