De Heide Smid
Dovre

Sfeervol & duurzaam

Dovre kachel kopen?

Dovre kachels vinden hun oorsprong in de barre winters van het hoge noorden. Dovre is een bergplateau ten noorden van Oslo met een uiterst guur klimaat. Een betrouwbare en robuuste kachel is hier bittere noodzaak om het behaaglijk warm te hebben. Dovre staat dan ook voor de warmte en gezelligheid die ontelbaar veel mensen met de Dovre kachel in hun woonkamer hebben. De Heide Smid is officiële dealer van Dovre en weet daarom alles over het inbouwen, installeren en onderhouden van Dovre kachels. 

Dovre kachels kopen bij De Heide Smid

De Heide Smid is al 80 jaar sfeermaker met haarden en hartelijkheid. In onze showrooms vind je een ruim assortiment Dovre kachels. Onze adviseurs kunnen je alles vertellen over de kachels van Dovre. Door het gebruik van de modernste productiemethoden zorgt de Dovre gieterij niet alleen voor een hoge vormvastheid, maar ook voor een prachtig oppervlakte van het materiaal. Dovre beschikt tevens over uitgebreide nabewerkings- en montagefaciliteiten om de hoge kwaliteit te garanderen. Verder heeft Dovre een uiterst moderne emailleer installatie, vandaar ook dat (sommige) kachels in aansprekende kleuren email geleverd kunnen worden.

Dovre staat voor topkwaliteit. Daarom geeft Dovre ook tot 5 jaar garantie op haar kachels. De producten beantwoorden aan de strengste normen inzake veiligheid, rendement en emissies. Zij worden getest en gecertificeerd door onafhankelijke laboratoria in Duitsland, Noorwegen, Zweden en Nederland. Bezoek één van onze showrooms voor een deskundig advies. Dit doen we onder meer door een 3D-ontwerp te maken, zodat je kunt zien hoe de Dovre kachel eruitziet in jouw interieur.

Waarom kiezen voor een Dovre kachel?

  • Gemak & comfort: Met één simpele druk op de knop een prachtig vlammenspel.
  • Energiezuinig: De haard heeft een schone verbranding, een hoog rendement, een lage CO2 uitstoot en een lage fijnstofemissie.
  • Gesloten verbrandingssysteem: De Dovre kachels zijn geschikt om zonder schoorsteen in jouw huis te plaatsen.
  • Ruim assortiment: De kachels van Dovre zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten.

Wil je de kachels van Dovre in het echt bewonderen ter inspiratie?

Maak een afspraak in onze showroom

Toppers uit de Dovre-collectie

Bekijk ons interessante aanbod met Dovre kachels & haarden.. Bekijk alle Dovre-producten