Dimplex

Sfeervol & duurzaam

Dimplex elektrische sfeerhaard kopen?

Dimplex is een haardenproducent van elektrische sfeerhaarden. Dimplex is toonaangevend in elektrische vuren, en heeft op dit gebied veel vindingen op haar naam staan zoals de Opti-V-, Optiflame- en de Opti-myst-techniek. De Heide Smid is een erkende Dimplex dealer en verkoopt, installeert en onderhoudt de elektrische haarden van Dimplex.

Dimplex elektrische haard kopen bij De Heide Smid

Wij zijn al ruim 80 jaar sfeermakers met haarden en hartelijkheid. In onze showroom in Halle en Duiven vind je een ruim assortiment Dimplex elektrische sfeerhaarden. Dimplex sfeerhaarden staan wereldwijd bekend om hun verrassend levensechte vuurbeeld. Ze brengen sfeer en gezelligheid op bijna elke plek, omdat ze praktisch overal kunnen worden ingebouwd of geplaatst. Want een netstroomaansluiting is voldoende en een rookgasafvoer is niet nodig. Dimplex sfeerhaarden zijn eenvoudig te bedienen, veilig en duurzaam; de verwarmingsfunctie (indien ingebouwd) is zelfs 100% energie-efficiënt!

Let Dimplex inspire you! Want Dimplex biedt, naast veel kant-en-klare oplossingen, een brede keus in modellen die op allerlei plaatsen en manieren kunnen worden ingebouwd. Niet alleen in de woonkamer, maar ook in de badkamer of de werkkamer thuis. Of in de werkomgeving, winkel of horeca. Breng snel een bezoek aan één van onze sfeervolle showrooms voor een prachtige Dimplex elektrische sfeerhaard. Onze adviseurs helpen je graag.

Waarom kiezen voor een Dimplex elektrische sfeerhaard?

  • Gemak & comfort: Met één simpele druk op de knop een prachtig vlammenspel.
  • Beleving: Het prachtige vlammenspel zorgt voor een sfeervolle beleving in huis.
  • Duurzaam: De Dimplex elektrische sfeerhaarden zijn milieuvriendelijk, duurzaam en zuinig.
  • Overal te plaatsen: De elektrische sfeerhaarden van Dimplex zijn overal te plaatsen: in jouw woning, appartement of restaurant.
  • Ruim assortiment: De elektrische sfeerhaarden van Dimplex zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten.

Wil je de elektrische haarden van Dimplex in het echt bewonderen ter inspiratie?

Maak een afspraak in onze showroom

Toppers uit de Dimplex-collectie

Bekijk ons interessante aanbod met Dimplex kachels & haarden.. Bekijk alle Dimplex-producten