Dik Geurts

Dik GeurtsDe houtkachels, CV-haarden en tuinhaarden van Dik Geurts staan voor creativiteit, functionaliteit en vakmanschap. De Heide Smid is officiële dealer van Dik Geurts designhaarden. De Heide Smid verkoopt, installeert en onderhoudt de kachels en haarden van Dik Geurts. U kunt de kachels en haarden van Dick Geurts bekijken in de showroom van De Heide Smid. De designhaarden kunt u ook online bekijken en online bestellen. Daar staan ook de prijzen van de Dik Geurts haarden gepubliceerd. Wilt u één van de kachel- of haardspecialisten spreken, neem dan contact op met De Heide Smid.

Houtkachels, CV-haarden en tuinhaarden

De haarden van Dik Geurts zijn er in diverse modellen. De Heide Smid levert alle typen houtkachels, cv-haarden en tuinhaarden van Dik Geurts. Of u nu een vrijstaande cv-haard, een inzet houthaard of een tuinhaard zoekt.

Dik Geurts kachels en haarden

De haarden en kachels van Dik Geurts hebben een milieuvriendelijk verbrandingsproces waardoor de haarden een schone verbranding hebben en een hoog rendement. Goed voor het milieu en een besparing op uw stookkosten. Verder is ook de luchtcirculatie, warmtetechniek en vuurarchitectuur belangrijk in de keuze voor een houthaard, cv-kachel of tuinhaard van Dik Geurts. De Heide Smid geeft u ook uitgebreid advies over de rookkanalen en bouwvoorschriften voor de installatie van de Dik Geurts kachels en haarden.

Dik Geurts designhaarden

Bent u op zoek naar een houtkachel, CV haard, inzethaard en inbouwhaard met een stijlvol design? De Dik Geurts haarden zijn verkrijgbaar in diverse modellen, afmetingen en vuurzichten. U kunt de verschillende typen Dik Geurts kachels bekijken in de showrooms bij De Heide Smid, maar ook online kunt u de kachel van uw dromen bekijken. Daar staat ook de prijs van een Dik Geurts kachel gegeven. De Heide Smid levert ook tweedehands houthaarden, cv haarden en tuinhaarden.

De sfeerhaarden van Dik Geurts zijn in de showrooms van De Heide Smid te bekijken. De Heide Smid heeft twee verkooppunten in Nederland en zijn beide gevestigd in Gelderland. De hoofdvestiging is gevestigd in het Achterhoekse dorp halle. Dit ligt op een steenworp afstand van andere plaatsen uit de achterhoek zoals: Varsseveld, Zelhem, Lichtenvoorde, Ruurlo en Groenlo. Verder hebben heeft de Heide Smid nog een vestiging in Duiven. Duiven is gevestigd aan de A12 en ligt dit bij andere bekende plaatsen zoals; Arnhem, Zevenaar, Doetinchem, Nijmegen en Werstervoord. In duiven is ook de Dik Geurts Fabriek gevestigd. Wij hebben dus goed en direct contact met Dik geurts. De Heide Smid Duiven  ligt ook dicht bij wat mindere bekende dorpen zoals; Angeren, Huissen,Lathum en Giesbeek. Als u vanuit de richtin van Amsterdam of Utrecht komt raden wij u aan om bij de heide Smid in Duiven te komen. Mocht u vanuit Duitsland komen, kunt u terrecht bij onze vestiging in Halle en in Duiven. Onze beide vestigingen liggen dicht bij de Duitse grens. Uw Dik Geurts haard is online te bestellen. Kijk hiervoor in de webshop van De Heide Smid. Op deze webshop hanteerd de Heide Smid zeer lage verzendkosten. Dit is nog een rede om uw haard bij dit bedrijf uit Gelderland te bestellen. Wij bezorgen overigens niet alleen in Gelderland maar in heel nederland. Van  Groningen tot  Limburg, van Zuid Holland tot Overijsel.

Kachels, haarden en schouwen kopen bij De Heide Smid in Halle & Duiven

Specialist op gebied van kachels, haarden en schouwen

De Heide Smid geldt als specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen. Daarnaast kun je er terecht voor woonaccessoires, sfeerartikelen, gereedschap, ijzerwaren en alles voor tuin en park. Het bedrijf, met vestigingen in Halle en Duiven, heeft ook haar sporen verdiend als installateur. Het verricht alle voorkomende werkzaamheden, zoals reparaties en onderhoud, in eigen beheer. De kracht van De Heide Smid zit hem in het ruime assortiment kwaliteitsartikelen, de persoonlijke service en een deskundige advisering door het ervaren en vriendelijke team van medewerkers. Maak kennis met onze producten en werkwijze.

Kachels en haarden

Een stijlvolle haard of kachel voor warmte en sfeer in huis kopen? De Heide Smid biedt een ruime keuze haarden en kachels van topmerken. Wij zijn de specialist voor jouw houtkachel, gaskachel, pelletkachel, elektrische haarden, bio-ethanol haarden en accessoires. In onze uitgebreide showrooms in Halle en Duiven kun je de sfeer van jouw kachel en haard ervaren. Ons bedrijf kan ook zorgen voor de levering en installatie ervan. Wij werken met een vast team van installateurs. Zij hebben jarenlange ervaring in de sfeerhaardenbranche. Uiteraard is het ook mogelijk om de installatie zelf of door een vakman te laten doen.

Over De Heide Smid

De kracht van de Heide Smid is service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Het bedrijf uit een team van 50 specialisten op het gebied van (gebruikte) kachels en haarden. Sinds de start in 1936 kennen we alleen maar groei. In 1994 en 2002 zijn er zeer diverse uitbreidingen geweest van de winkel en opslag. Naast de vestiging in Halle, hebben we in 2009 een showroom in Duiven geopend. Met deze twee vestigingen zitten we mooi centraal in Nederland. In Halle zijn ruim 250 kachels, haarden en schouwen te zien. In Duiven staan meer dan 150 opstellingen. In 2013 is de showroom in Halle nog weer verder uitgebreid en staan er nog meer kachels en haarden.

Service

Waarom je kiest voor de 5 sterren service van De Heide Smid:

  • Installatie, reparatie en onderhoud
  • Vakkundig advies
  • Uitgebreide showrooms
  • Eigen werkplaats
  • Beste gereedschap en producten

Al 80 jaar sfeermakers

Onze klanten zochten onder meer op: