Dik Geurts

Creation of flames

Dik Geurts houtkachels kopen?

Dik Geurts houtkachels en CV-haarden staan voor creativiteit, functionaliteit en vakmanschap. De Heide Smid, met vestigingen in Halle en Duiven, is officiële dealer van Dik Geurts designhaarden. Wij verkopen, installeren en onderhouden de kachels en haarden van dit merk. In onze uitgebreide en prachtige showrooms zijn deze brandend opgesteld ter inspiratie. De haarden van Dik Geurts zijn in diverse modellen te verkrijgen. De Heide Smid levert alle typen houtkachels en CV-haarden van het merk.

Dik Geurts houtkachels kopen bij De Heide Smid

Ben je op zoek naar een houtkachel, CV-haard, inzethaard en inbouwhaard met een exclusief design? Dan zijn de Dik Geurts haarden uitermate geschikt. Deze zijn verkrijgbaar in diverse modellen, afmetingen en vuurzichten. Je kunt de verschillende typen Dik Geurts kachels bekijken in onze showrooms. De haarden en kachels van Dik Geurts hebben een milieuvriendelijk verbrandingsproces waardoor de haarden een schone verbranding hebben en een hoog rendement. Goed voor het milieu en een besparing op jouw stookkosten. Verder is ook de luchtcirculatie, warmtetechniek en vuurarchitectuur belangrijk in de keuze voor een houthaard of CV-kachel van Dik Geurts.

 

Vuur geeft een gezellig en romantisch gevoel bij mensen. Met een Dik Geurts kachel of haard haal je deze ambiance in huis. Deze koop je uiteraard bij de specialist. Met ruim tachtig jaar ervaring in kachels en schouwen kun je bij De Heide Smid rekenen op een vakkundig en gedegen advies. Wij hebben de mooiste kachels en haarden van de hoogste kwaliteit en installeren, repareren en onderhouden deze door heel het land. Bezoek snel onze winkel voor het aanbod!

Waarom kiezen voor een Dik Geurts houtkachel?

  • Garantie: De kachels zijn ontwikkeld met jarenlange ervaring en vakmanschap.
  • Hoog rendement: Alle modellen voldoen aan de allerstrengste kwaliteitseisen en certificeringen. Iedere ‘Dik Geurts’ zorgt voor een hoog rendement en een zo schoon mogelijke verbranding.
  • Eenvoudige bediening: Veel Dik Geurts kachels zijn heel eenvoudig te bedienen met slechts één hendel voor het reguleren van de verbrandingslucht.
  • Ruim assortiment: De kachels van Dik Geurts zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten.

Wil je kachels van Dik Geurts in het echt bewonderen ter inspiratie?

Maak een afspraak in onze showroom