Contura

Contura houtkachels kopen?

Deze kachels staan voor Zweedse kwaliteit tot in het kleinste detail. Deze houtkachels vinden hun oorsprong in dit Scandinavische land, waar de meest noordelijke provincies ’s winters aan barre kou worden blootgesteld. In dat geval is een houtkachel met een hoog rendement en een heerlijke warmte een must. Houtkachels als de Contura 556 en de Contura 310 zijn juist zulke haarden. Echt iedereen geniet van de warmte van deze houtkachels en het vlammenspel ervan. Uiteraard zijn deze mooie houtkachels van Contura te verkrijgen bij De Heide Smid.

Contura houtkachels kopen bij De Heide Smid

De Heide Smid heeft ruim tachtig jaar ervaring in het verkopen van kachels en haarden. Daarom kun je bij ons altijd rekenen op een vakkundig en gedegen advies. Dus ook als het gaat om de kachels van Contura. Dit Zweedse merk produceert voornamelijk plaatstalen houtkachels. In Zweden is Contura marktleider op het gebied van verwarmingsproducten op basis van hout. De kachels van het merk vallen op door de unieke combinatie van design, gebruikersgemak, milieuvriendelijkheid en traditioneel Zweedse kachelbouw. Met de keuze voor een Contura houtkachel ben je verzekerd van een prachtig vuurbeeld en een kachel die is goed is voor vele jaren stoken.

De Heide Smid is al ruim 80 jaar sfeermaker met haarden en hartelijkheid. In onze showrooms in Halle en Duiven vind je een ruim assortiment houtkachels van Contura, welke sfeer en gezelligheid brengen. Bezoek één van onze showrooms voor een deskundig advies. Dit doen we onder meer door kosteloos een 3D-ontwerp te maken, zodat je kunt zien hoe de Contura houtkachel eruitziet in jouw interieur.

Waarom kiezen voor een Contura houtkachel?

  • Garantie: De kachels zijn ontwikkeld met jarenlange ervaring en vakmanschap.
  • Energiezuinig: Met houtkachels kun je flink besparen op de stookkosten.
  • Beleving: Het prachtige vlammenspel zorgt voor een sfeervolle beleving in huis.
  • Ruim assortiment: De kachels van Contura zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten.

Wil je kachels van Contura in het echt bewonderen ter inspiratie?

Maak een afspraak in onze showroom

 

 

Contura