Bocal

BocalDe Heide Smid is officiële dealer van de Bocal gashaarden en weet daarom alles over het inbouwen, installeren en onderhouden van de gaskachels van Bocal. De Heide Smid informeert u graag over het rendement, de luchthuishouding, de veiligheid, het verbrandingsproces, de zuurstoftoevoer en de rookgasafvoer van de Bocal haarden de showrooms van De Heide Smid in Halle en in Duiven in Nederland. Daar kunt u de Bocal kachels en haarden vrijblijvend bekijken. Ook kunt u de gashaarden online bekijken. Daar staan ook de Bocal prijzen gepubliceerd. De Heide Smid bezorgt de haarden van Bocal bij u thuis en installeert de kachels en haarden van Bocal.

Gaskachels van Bocal

Iedere Bocal gaskachel of gashaard is van hoogstaande kwaliteit en met de allernieuwste gastechnieken een duurzaam multifunctioneel apparaat. Gashaarden en gaskachels van Bocal worden vanaf het begin tot het eindproduct in één fabriek gemaakt en ondergaan een intensieve nacontrole. Van Bocal verkoopt Mulder haarden zowel de vrijstaande gaskachels. De vrijstaande gaskachels van Bocal zijn uitermate geschikt als hoofdverwarming. Bocal heeft een ruime keus in modellen. De meeste modellen van Bocal zijn verkrijgbaar in 2 kleuren, antraciet of inox. De Heide Smid levert ook gebruikte, tweedehands Bocal haarden. De kachels van Bocal staan voor: schone verbranding, een hoog rendement, de laagste CO2 uitstoot en de laagste fijnstofemissie. De Heide Smid levert de Bocal haarden vanwege deze hoge kwaliteit. De kachel staat garant voor maximale duurzaamheid en minimale milieubelasting. De haarden van Bocal zijn daardoor bijzonder energiezuinig. Dat ziet De Heide Smid graag.

Bocal gaskachels en gashaarden

De haarden van Bellfires hebben een gesloten verbrandingssysteem. Een gashaard zonder afvoer. De gashaarden zijn daardoor geschikt om zonder schoorsteen in uw huis te plaatsen. De gasbranders van de Bellfires gashaarden zorgen voor een regelmatige gasstroom met een mooie vlam en een goede verbranding als resultaat. De haard van Bellfires biedt u dankzij het keramische glas vanuit veel punten zicht op het vuur. De kachels van Bellfires zijn daardoor geschikte warmtebronnen en sfeerhaarden voor in de woonkamer, slaapkamer, eetkamer of keuken. De kachels van Bellfires zijn uitgevoerd in antraciet, koper of roestvrij staal. De Heide Smid levert ook gebruikte, tweedehands Bellfires haarden.

De gashaarden van Bocal zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. De Heide Smid kan de gashaarden in verschillende uitvoeringen leveren. De Heide Smid hanteert een korte levertijd. Dat is mogelijk doordat de haarden van Bocal in Nederland geproduceerd. De Heide Smid heeft twee verkooppunten in Nederland en zijn beide gevestigd in Gelderland. De hoofdvestiging is gevestigd in het Achterhoekse dorp halle. de haarden en kachel showroom ligt op een steenworp afstand van andere plaatsen uit de achterhoek zoals: Varsseveld, Zelhem, Lichtenvoorde, Ruurlo en Groenlo. Verder hebben heeft de Heide Smid nog een vestiging in Duiven. Duiven is gevestigd aan de A12 en ligt dit bij andere bekende plaatsen zoals; Arnhem, Zevenaar, Doetinchem, Nijmegen en Werstervoord, hier kunt u dus ook terrecht voor uw haard. . De Heide Smid Duiven  ligt ook dicht bij wat mindere bekende dorpen zoals; Angeren, Huissen,Lathum en Giesbeek, ook voor deze dorpen is er dus een kachelvestiging in de buurt.. Als u vanuit de richtin van Amsterdam of Utrecht komt raden wij u aan om bij de heide Smid in Duiven te komen. Mocht u vanuit Duitsland komen, kunt u terrecht bij onze vestiging in Halle en in Duiven. Onze beide vestigingen liggen dicht bij de Duitse grens. De Bocal haard is online te bestellen. Kijk hiervoor in de webshop van De Heide Smid. Op deze webshop hanteerd de Heide Smid zeer lage verzendkosten. Dit is nog een rede om uw haard bij dit bedrijf uit Gelderland te bestellen. Wij bezorgen overigens niet alleen in Gelderland maar in heel nederland. Van  Groningen tot  Limburg, van Zuid Holland tot Overijsel.

De Heidesmid geeft u ook inzicht in de prijzen van de Bocal haarden. De Heide Smid kan elk type Bocal snel bij u thuis bezorgen en uw kachel of haard installeren. Of het nu gaat om een hanghaard, inzethaard of vrijstaande kachel van Bocal. De Heide Smid levert ook accessoires voor de Bocal kachels. Wilt u één van de gashaardspecialisten van De Heide Smid spreken, neem dan contact met De Heide Smid op.