Altech

Altech haarden en kachels kopen?

Altech is al meer dan 25 jaar toonaangevend op het gebied van vrijstaande kachels, bakovens en speksteen open haarden. De Heide Smid verkoopt, installeert en onderhoudt de Altech kachels, Altech haarden en Altech ovens. Je kunt de speksteenkachels, speksteenhaarden en speksteenovens van het merk bewonderen in onze uitgebreide en prachtige showrooms in Halle en in Duiven. Ter inspiratie staan deze brandend opgesteld. Je kunt de kachels en haarden van het merk ook online bekijken en bestellen bij ons. Daar staan ook de kachelprijzen gepubliceerd.

Altech haarden en kachels kopen bij De Heide Smid

Altech kachels en haarden zijn verkrijgbaar bij De Heide Smid. Wij hebben een breed assortiment haarden, kachels en ovens van speksteen. Of je nu een Altech Eclips, Altech Torus of een Altech Nedar zoekt; wij hebben het allemaal op voorraad en kunnen deze producten dan ook snel leveren. Alle houthaarden en -kachels van het merk besparen energie door een efficiënte en regelbare schone verbranding. Dat maakt de haarden milieuvriendelijk, veilig en betrouwbaar. De kachelexperts van De Heide Smid informeren je graag over de warmtetechniek, vuurarchitectuur en luchtcirculatie van de Altech speksteenkachels. Zij adviseren ook over de rookkanalen, gasleidingen en de bouwvoorschriften voor de installatie van een vrijstaande Altech haard of kachel.

Met een Altech kachel haal je gezelligheid en warmte in huis. Deze koop je uiteraard bij de specialist. Met ruim tachtig jaar ervaring in kachels en schouwen kun je bij De Heide Smid rekenen op een vakkundig en gedegen advies. Wij hebben de mooiste kachels en haarden van de hoogste kwaliteit en installeren, repareren en onderhouden deze door heel het land. Bezoek snel onze winkel voor het aanbod van Altech.

Waarom kiezen voor een Altech houtkachel?

  • Garantie: De kachels zijn ontwikkeld met jarenlange ervaring en vakmanschap.
  • Energiezuinig: Met houtkachels kun je flink besparen op de stookkosten.
  • Beleving: Het prachtige vlammenspel zorgt voor een sfeervolle beleving in huis.
  • Kwaliteit: Hoogwaardige materialen zorgen voor jaren onbezorgd haardplezier.
  • Ruim assortiment: De kachels van Altech zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten.

Wil je kachels van Altech in het echt bewonderen ter inspiratie?

Maak een afspraak in onze showroom