Altech

AltechAltech is al 25 jaar toonaangevend op het gebied van vrijstaande kachels, bakovens en speksteen open haarden. De Heide Smid verkoopt, installeert en onderhoudt de Altech kachels, Altech haarden en Altech ovens. U kunt de speksteenkachels, speksteenhaarden en speksteenovens van Altech bewonderen in de showrooms van De Heide Smid, in Halle en in Duiven. U kunt een Altech kachel ook online bekijken en online bestellen bij De Heide Smid. Daar staan ook de Altech kachel prijzen gepubliceerd. De Heide Smid kan elk type Altech haard of kachel snel bij u thuis bezorgen en Altech haard installeren. Wilt u één van de kachel- en haardspecialisten van De Heide Smid spreken, neem dan contact met De Heide Smid op.

Altech kachels

Altech kachels zijn verkrijgbaar bij De Heide Smid. De Heide Smid heeft een breed assortiment haarden, kachels en ovens van speksteen. Of u nu een Altech Eclips, Altech Torus of een Altech Nedar zoekt. De Heide Smid heeft veel Altech haarden op voorraad en kan de volgende Altech producten snel leveren.

Vrijstaande Altech kachels

Altech houthaarden en houtkachels besparen energie door een efficiëntie en regelbare schone verbranding. Dat maakt de Altech haarden milieuvriendelijk, veilig en betrouwbaar. De kachelexperts van De Heide Smid informeren u graag over de warmtetechniek, vuurarchitectuur en luchtcirculatie van de Altech speksteenkachels. Zij adviseren ook over de rookkanalen, gasleidingen en de bouwvoorschriften voor de installatie van een vrijstaande Altech haard of kachel.

Speksteen kachels en speksteen haarden

De Altech kachels kenmerken zich door de speksteen elementen die in het gietijzeren kachelframe worden geplaatst. De speksteenkachels van Altech en de speksteen open haarden van Altech zijn er in verschillende modellen. Bij elke Altech kachel heeft u de keuze uit een aantal kleuren speksteen, onder andere antraciet speksteen, zwart speksteen, brons speksteen, lichtgrijs speksteen en nachtblauw speksteen. Verder kunt u bij de aanschaf van een Altech houthaard kiezen uit vier kleuren gietijzer. Op die manier weet u zeker dat de Altech kachel altijd passend is bij uw interieur. Mede hierdoor kan de prijs van een Altech speksteen haard verschillen. De Heide Smid levert u de beste kwaliteitprijsverhouding. Ook de accessoires die bij de Altech kachels en haarden horen zijn verkrijgbaar bij De Heide Smid. Verder heeft De Heide Smid ook tweedehands Altech haarden beschikbaar.

De vrijstaande speksteenkachels, vrijstaande speksteen houthaarden en vrijstaande spekstenen ovens van Altech zijn in de showrooms van De Heide Smid te bewonderen. De Heide Smid heeft twee verkooppunten in Nederland en zijn beide gevestigd in Gelderland. De hoofdvestiging is gevestigd in het Achterhoekse dorp halle. Dit ligt op een steenworp afstand van andere plaatsen uit de achterhoek zoals: Varsseveld, Zelhem, Lichtenvoorde, Ruurlo en Groenlo. Verder hebben heeft de Heide Smid nog een vestiging in Duiven. Duiven is gevestigd aan de A12 en ligt dit bij andere bekende plaatsen zoals; Arnhem, Zevenaar, Doetinchem, Nijmegen en Werstervoord. Het ligt ook dicht bij wat mindere bekende dorpen zoals; Angeren, Huissen,Lathum en Giesbeek. Als u vanuit de richtin van Amsterdam of Utrecht komt raden wij u aan om bij de heide Smid in Duiven te komen. Mocht u vanuit Duitsland komen, kunt u terrecht bij onze vestiging in Halle en in Duiven. Onze beide vestigingen liggen dicht bij de Duitse grens. Uw Altech haard is online te bestellen. Kijk hiervoor in de webshop van De Heide Smid. Op deze webshop hanteerd de Heide Smid zeer lage verzendkosten. Dit is nog een rede om uw haard bij dit bedrijf uit Gelderland te bestellen.

Kachels, haarden en schouwen kopen bij De Heide Smid in Halle & Duiven

Specialist op gebied van kachels, haarden en schouwen

De Heide Smid geldt als specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen. Daarnaast kun je er terecht voor woonaccessoires, sfeerartikelen, gereedschap, ijzerwaren en alles voor tuin en park. Het bedrijf, met vestigingen in Halle en Duiven, heeft ook haar sporen verdiend als installateur. Het verricht alle voorkomende werkzaamheden, zoals reparaties en onderhoud, in eigen beheer. De kracht van De Heide Smid zit hem in het ruime assortiment kwaliteitsartikelen, de persoonlijke service en een deskundige advisering door het ervaren en vriendelijke team van medewerkers. Maak kennis met onze producten en werkwijze.

Kachels en haarden

Een stijlvolle haard of kachel voor warmte en sfeer in huis kopen? De Heide Smid biedt een ruime keuze haarden en kachels van topmerken. Wij zijn de specialist voor jouw houtkachel, gaskachel, pelletkachel, elektrische haarden, bio-ethanol haarden en accessoires. In onze uitgebreide showrooms in Halle en Duiven kun je de sfeer van jouw kachel en haard ervaren. Ons bedrijf kan ook zorgen voor de levering en installatie ervan. Wij werken met een vast team van installateurs. Zij hebben jarenlange ervaring in de sfeerhaardenbranche. Uiteraard is het ook mogelijk om de installatie zelf of door een vakman te laten doen.

Over De Heide Smid

De kracht van de Heide Smid is service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer. Het bedrijf uit een team van 50 specialisten op het gebied van (gebruikte) kachels en haarden. Sinds de start in 1936 kennen we alleen maar groei. In 1994 en 2002 zijn er zeer diverse uitbreidingen geweest van de winkel en opslag. Naast de vestiging in Halle, hebben we in 2009 een showroom in Duiven geopend. Met deze twee vestigingen zitten we mooi centraal in Nederland. In Halle zijn ruim 250 kachels, haarden en schouwen te zien. In Duiven staan meer dan 150 opstellingen. In 2013 is de showroom in Halle nog weer verder uitgebreid en staan er nog meer kachels en haarden.

Service

Waarom je kiest voor de 5 sterren service van De Heide Smid:

  • Installatie, reparatie en onderhoud
  • Vakkundig advies
  • Uitgebreide showrooms
  • Eigen werkplaats
  • Beste gereedschap en producten

Al 80 jaar sfeermakers

Onze klanten zochten onder meer op: