De Heide Smid

Kalfire ombouwgarantie

Verantwoord kiezen voor een Kalfire gashaard

 

Kalfire ombouwgarantie

Aardgas is de brandstof waar Nederland al decennia lang op vertrouwd. Het is één van de schoonste fossiele brandstoffen met weinig tot geen vervuiling en geringe CO2 uitstoot. Bovendien wordt aardgas steeds schoner; zo wordt het bijvoorbeeld gemend met waterstof en wordt steeds meer gebruik gemaakt van CO2 neutraal Biogas. Alle Kalfire gashaarden functioneren zonder problemen op het nieuwe gas en Biogas. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je niet meer kunt genieten van je Kalfire gashaard.

Kalfire ombouwgarantie

Mocht je woning onverhoopt van het gasnetwerk worden afgesloten dan hoef je geen afscheid te nemen van je gashaard. De Kalfire gashaarden laten zich namelijk eenvoudig ombouwen naar een nieuwe brandstof: (Bio)propaan. Zo kun je blijven genieten van je haard. Sterker nog, je zal merken dat de gashaard de ideale manier is om bijvoorbeeld snel een paar graden bij te verwarmen.

Voorwaarden ombouwgarantie

Voor de ombouw van je gashaard naar (bio)propaan berekent Kalfire voor alle Kalfire gashaarden (mits geschikt voor (bio)propaan) die na 1 april 2019 zijn aangeschaft een vaste ombouwprijs van € 199,-. Dit is inclusief service-monteur, voorrijkosten en onderdelen en exclusief de aansluiting op de (bio)propaan installatie. Deze ombouwprijs is tot 2029 gegarandeerd.

Bekijk het assortiment Kalfire gashaarden