title bar

Inzethaarden

Optimaal genieten van warmte en sfeer in je huis? Kies dan voor inzethaarden. Deze haarden zijn eenvoudig te plaatsen in de stookopening van een bestaande open haard. Inzethaarden zorgen voor enorm veel sfeer in jouw woning en hebben een hoog rendement, waardoor ze erg milieuvriendelijk zijn. In ons assortiment vind je inzethaarden op hout, gas en pellet. Lees meer.

De inzethaard zorgt voor sfeer in jouw woning

Ben jij op zoek naar een nieuwe inzethaard voor in jouw woning? Kijk dan niet verder! Bij ons ben jij aan het juiste adres. Bij De Heide Smid hebben we verschillende soorten haarden die allen eenvoudig en deskundig geplaatst worden in de stookopening van een bestaande open haard in jouw woning. Deze inzethaarden zorgen voor enorm veel sfeer in jouw woning en hebben een hoog rendement, waardoor ze erg milieuvriendelijk zijn. Door de jarenlange ervaring en expertise binnen het bedrijf kunnen wij haarden van de allerbeste kwaliteit leveren.

Wat is een inzethaard?

Zoals aangegeven zijn inzethaarden speciaal ontwikkeld om te plaatsen in de stookopening van een bestaande opening in jouw huis. Hierdoor heb je dezelfde sfeer als een open haard, maar een veel hoger rendement. Deze haarden zorgen er bovendien voor dat het lekker snel warm is in jouw huis en dat stoken veel eenvoudiger  is. De haard staat mooi strak in jouw woning, omdat er geen rookkanaal zichtbaar is. Hieronder lichten we voor jou de verschillende soorten inzethaarden toe.

Inzethaarden op hout

Wij hebben verschillende soorten haarden op hout. Een houten inzethaard heeft een gezellige, romantische uitstraling door het typische haatvuur, maar je hebt wel een veel hoger rendement dan een traditionele open haard. Met deze haarden wordt jouw woning sneller warm en het is ook nog zeer veilig. Door de veiligheid bij deze haarden kun je zelfs jouw woning verlaten terwijl het thuis lekker warm wordt.

Inzethaarden op gas

Naast inzethaarden op hout, bieden wij ook verschillende soorten inzethaarden op gas aan. Deze haarden hebben als grote voordeel dat jij niet langer met hout hoeft te slepen en dit niet meer hoeft bij te vullen. De haarden op gas bieden veel gemak en ultiem comfort. Je hoeft enkel op een knop te drukken en jouw huis wordt meteen aangenaam warm. Bovendien hoef je niet bang te zijn dat het romantische gevoel van een haard verdwijnt, want er is nog steeds een gezellig vlammenspel te zien op de haarden.

Twijfel dus niet langer en kijk eens naar de mogelijkheden voor één van onze haarden in jouw woning. Ontdek ons uitgebreide assortiment op Heidesmid.nl. Wil je meer informatie over de afmetingen of de verschillende soorten? Wij helpen je graag verder en geven jouw meteen advies op maat, zodat jij een haard hebt die precies bij jouw woning past.