Inbouwhaard

Inbouwhaard

Kom naar De Heide Smid


Inbouwhaard kopen? Dat doe je uiteraard bij De Heide Smid. Wij zijn al 80 jaar sfeermakers met haarden en hartelijkheid. In onze showrooms in Halle en Duiven vind je het volledige assortiment inbouwhaarden voor elk interieur. Dit zijn haarden die ingebouwd zijn in een wand, muur of zijn voorzien van een ombouw. Het levendige vlammenspel blijft goed zichtbaar, en de rest van jouw haard wordt dan netjes weggewerkt in de ombouw. Wil je zo’n inbouw haard in huis? Bezoek dan eens onze uitgebreide en overzichtelijke showrooms voor een impressie van onze stijlvolle inbouwhaarden. Hier hebben wij veel inbouwhaarden brandend opgesteld. Onze ervaren medewerkers adviseren je graag persoonlijk welke inbouwhaard het beste past bij jouw woonsituatie.

Inbouwhaard kopen bij De Heide Smid

Een inbouwhaard kan niet geplaatst worden in een ruimte van een bestaande open haard. Zo’n haard wordt dan ook in zijn geheel ingebouwd, zodat alleen de voorkant met de omlijsting zichtbaar blijft. Ook kan jouw gekozen inbouwhaard ingebouwd worden in een schouw, wat een eyecatcher in de woonkamer is. Je kunt bij De Heide Smid terecht voor een deskundig advies over de inbouwhaarden en kunt vrijwel alle haarden ervan brandend opgesteld bewonderen in onze showrooms. Wij helpen je met plezier bij het maken van de juiste keuze. Dit doen we door kosteloos een 3D-ontwerp te maken, zodat je kunt zien hoe je favoriete inbouwhaard eruitziet in jouw interieur. De combinatie van deskundig advies en een professioneel ontwerp zorgt ervoor dat je de juiste keuze kunt maken!

Ik koop mijn inbouwhaard bij de specialist

Sfeervol wonen begint dus met elektrische, hout of gas inbouwhaarden van De Heide Smid. Deze bieden wij tegen de hoogste kwaliteit en van de beste merken aan. Wij gelden als vele jaren als dé specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen. Ons bedrijf kan ook zorgen voor de levering en installatie ervan. Wij werken met een vast team van installateurs. Zij hebben jarenlange ervaring in de sfeerhaardenbranche. Wacht dus niet langer en kies voor de kachel- en haardenspecialist.

Bekijk onze inbouwhaarden

inbouwhaard

Jouw voordelen bij De Heide Smid

De Heide Smid heeft een uitgebreid aanbod aan kachels, haarden en schouwen. Lees hier jouw voordelen:

  • Veiligheid
  • Vakmanschap
  • Garantie
  • Deskundig advies
  • Verantwoordelijkheid

Vakkundig advies nodig?

Kom langs in één van onze showrooms voor een live demonstratie.

binnen 1 werkdag reactie | 100% veilig en spamvrij

"Wij doen alles voor die sfeervolle momenten bij de haard!"


De Heide Smid

Landelijk service vanuit vestigingen Duiven & Halle.