De Heide Smid

Inbouwhaarden

Bekijk nu online of in onze showroom het stijlvolle en goedkoop geprijsde assortiment van De Heide Smid. Een inbouwhaard op hout of gas. Bij De Heide Smid vind je inbouwhaarden die in elk interieur passen. Bovendien zijn inbouwhaarden een stuk zuiniger en veiliger dan een open haard! Lees meer

Ingebouwde haarden zijn helemaal ‘in’

Als je een inbouwhaard hebt, doe je vandaag de dag helemaal mee met de meest actuele trends op woongebied. Haarden die zijn ingebouwd zijn tegenwoordig helemaal ‘in’ en dat is niet voor niets.

In ons assortiment vind je inbouwhaarden op hout, gas, elektrisch en pellet.

De voordelen van een inbouwhaard

Een ingebouwde haard heeft tal van voordelen die dit type haard onderscheiden van andere verwarmingssoorten. De belangrijkste pre’s van open haarden die in een muur of wand zijn ingebouwd, zijn, kort samengevat:

  • Een inbouwhaard zorgt voor een gezellige, warme sfeer in de huiskamer.
  • Haarden die zijn ingebouwd zijn in talloze stijlen verkrijgbaar. Er zijn zowel klassieke en moderne haarden, maar ook haarden van marmersteen of metaal verkrijgbaar. Het is maar wat er bij jouw smaak past!
  • Meer nog dan losstaande kachels zijn ingebouwde haarden erg energiezuinig, zowel als het gaat om haarden op hout, elektra of gas.
  • Haarden die zijn ingebouwd zijn eigenlijk in alle prijsklassen beschikbaar. Ook als je ‘minder’ te besteden hebt, zijn er ingebouwde haard die goed betaalbaar zijn in jouw prijsklasse.
  • Ingebouwde haarden hebben als voordeel dat je optimaal de ruimte in huis benut. Je bent in de woonkamer geen extra ruimte kwijt, omdat de haard in de muur of wand is ingebracht.

Inbouwhaard projecten van De Heide Smid

Dru Metro 100XT 3 zijdig inbouwhaard

Dru Metro 100XT 3 zijdig inbouwhaard

Dru Metro 100 XT/3 met zwevend meubel en natuursteen bovenblad. Tv kijken en genieten van het brandende vuur wie wil dat nou niet? Het zwevende meubel geeft de totale opstelling een luchtig aanzicht. Met de Eco wave van Dru kun je automatisch je eigen vlambeeld inregelen met je telefoon of tablet.

Bekijk project

Faber Matrix 450/650 III inbouwhaard

Faber Matrix 450/650 III inbouwhaard

De Faber Matrix 450/650 III is een inbouw gashaard met driezijdig vuurzicht. De haard is centraal in het vertrek geplaatst zodat er overal zicht is op het sfeervolle vuur. In de ombouw zit een uitsparing voor de televisie wat zorgt voor een strakke uitstraling. De convectieroosters zijn meegeschilderd in de kleur van de muur.

Bekijk project

DRU Metro 100XT-41 inbouwhaard

DRU Metro 100XT-41 inbouwhaard

Deze Dru Metro 100XT-41 (Eco Wave) zorgt voor een sfeervolle scheiding tussen de woonkamer en de werkruimte.

Het meubel die om de haard heen is gebouwd maakt het plaatje niet alleen compleet, maar is ook nog eens erg praktisch. Aan de linker zijkant van het meubel zit namelijk een handige opbergruimte die netjes wordt afgesloten middels een deur.

Bekijk project

Divers aanbod aan haarden bij De Heide Smid

Bij De Heide Smid, dé betrouwbare en voordelige specialist in haarden en kachels in de Achterhoek, vind je zowel op locatie (in de showroom) als in onze online webshop de modernste, fraaiste en best betaalbare ingebouwde haarden van Nederland.
Onze collectie ingebouwde haarden bevat de beste en meest aantrekkelijke merken die er op de haardenmarkt verkrijgbaar zijn. Wat dacht je van topmerken als Bellfires, Element4 of Faber? Maar ook als je een mooie Dru-haard, een Barbas of een Kalfire ben je bij ons aan het juiste adres!

Koop nu een ingebouwde haard naar jouw smaak

Bekijk nu online of in onze showroom het stijlvolle en goedkoop geprijsde assortiment van De Heide Smid. En koop een van de vele fraaie ingebouwde haarden uit onze brede collectie. Mocht je vragen hebben, dan is onze professionele en vriendelijke klantenservice altijd bereikbaar voor gratis advies. De Heide Smid zorgt zo dat jij en je geliefden er warmpjes bij kunnen zitten!