De Heide Smid

Element4 ombouwgarantie

Zeker weten dat je er de komende jaren warm bij zit?

Ben je helemaal weg van de gashaarden van Element4, maar maak je je toch stiekem zorgen over de veranderingen op het gebied van aardgas? Niet nodig. Bij Element4 profiteer je namelijk van de gratis ombouwgarantie. Zo weet je zeker dat je er de komende jaren warm bij zit.

Ook al staan de ontwikkelingen rondom het aardgas niet stil, een gashaard is en blijft nog steeds een verstandige keuze. Maar tegelijkertijd begrijpt Element4 dat deze ontwikkelingen wel voor twijfel zorgen. Want was als toevallig net jouw woning de komende jaren van het gas af moet? Om deze reden introduceert Element4 de gratis ombouwgarantie.

Hoe werkt de gratis ombouwgarantie?

  • Koop tussen 1 juni 2019 en 31 december 2020 een gesloten gashaard van Element4 en ontvang de gratis ombouwgarantie bij de aankoop.
  • Moet jouw woning binnen 7 jaar van het gas af? Dan zorgt Element4 ervoor dat de gashaard geheel gratis wordt omgebouwd naar een propaanversie. Deze ombouw vertegenwoordigt een waarde van maar liefst € 400,-!
  • Zo heb je nog jarenlang plezier van jouw Element4 gashaard.

De ombouwgarantie is van toepassing op elke gesloten gashaard van Element4 die in Nederland wordt geplaatst. De kosten van de propaanflessen, het aanleggen van de aansluiting voor de flessen, de installatie van de flessen en overige bijkomende kosten zijn niet bij deze actie inbegrepen.

Bekijk ons assortiment Element4 gashaarden

Element4 gratis ombouwgarantie