De Heide Smid

Aanmelden Stookavond 2021

Stookavonden: daar steek je wat van op!

De Heide Smid organiseert ook dit jaar weer stookavonden in Halle en Duiven. De stookavonden zullen plaatsvinden op 20 oktober 2021, 17 november 2021, 8 december 2021 en 19 januari 2022 van 19.30 tot 21.00 uur. In Duiven vindt de stookavond plaats op 23 november 2021. De koffie staat klaar vanaf 19.00 uur en na afloop kan je rustig napraten over de avond onder het genot van een hapje en een drankje. 

MEDEDELING: i.v.m. de verscherpte regels betreffende corona gaan de stookavonden op 17, 23 november, 8 december en 19 januari niet door! 

Tijdens zo’n avond wordt ingegaan op het stookgedrag van mensen en dan blijkt dat er nog veel verantwoordelijker en veiliger gestookt kan worden. Door vragen te beantwoorden zoals: welke kachel, welk rookkanaal, welk hout en hoe droog, maar vooral hoe gaat de stoker om met het vuur. In feite wordt mensen geleerd hoe je zo schoon mogelijk stookt en overlast vermijdt.

Iedereen kan zich aanmelden, ook als je geen klant bij ons bent. Het bijwonen van een stookavond kost niks, het is een extra service. Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden voor één van de stookavonden van De Heide Smid.

Enkele reacties van enthousiaste bezoekers op de stookavonden van afgelopen jaren:

”Heldere uitleg over stoken van houtsoorten, de driehoek (brandstof, zuurstof, temperatuur), vochtigheid van het hout (vochtmeter), algemeen gebruik van de kachel afgestemd op de kamer en stookbehoefte.”

”Enthousiaste medewerkers, de informatie was een mooie verdieping op mijn kennis.”

”Heldere informatie en tussendoor gelegenheid tot stellen van vragen.”

Aanmeldingsformulier stookavond Halle

    Aanmelden stookavond 20 oktober, 17 november, 23 november (Duiven), 8 december en 19 januari 2022
    I.v.m. de verscherpte regels betreffende corona gaan de stookavonden op 17, 23 november en 8 december niet door! De stookavond op dinsdag 19 januari gaat voorlopig nog wel door. 
    Vestiging Halle - van 19:30 tot 21:00 uur (inloop vanaf 19.00 uur)

    Online stookavond 2021

    Afgelopen jaar was het helaas niet mogelijk om een stookavond de organiseren in een van onze showrooms. Daarom hebben wij een online stookavond uitgezonden via ons Facebook-kanaal in samenwerking met Angelique Krüger. Deze vind je terug op ons YouTube-kanaal!