Aanmelden stookavond

Stookavonden: daar steek je wat van op!

De Heide Smid organiseert ook dit jaar weer stookavonden in Halle. De stookavonden zullen plaatsvinden op 24 oktober en 20 november 2019 en op 16 januari en 4 maart 2020 van 19.30 tot 21.00 uur. De koffie staat klaar vanaf 19.00 uur en na afloop kan je rustig napraten over de avond onder het genot van een hapje en een drankje. 

Let op! Aanmelden is niet meer mogelijk. 

Tijdens zo’n avond wordt ingegaan op het stookgedrag van mensen en dan blijkt dat er nog veel verantwoordelijker en veiliger gestookt kan worden. Door vragen te beantwoorden zoals: welke kachel, welk rookkanaal, welk hout en hoe droog, maar vooral hoe gaat de stoker om met het vuur. In feite wordt mensen geleerd hoe je zo schoon mogelijk stookt en overlast vermijdt.

Iedereen kan zich aanmelden, ook als je geen klant bij ons bent. Het bijwonen van een stookavond kost niks, het is een extra service. Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden voor één van de stookavonden van De Heide Smid.

Enkele reacties van enthousiaste bezoekers op de stookavonden van vorig jaar:

”Heldere uitleg over stoken van houtsoorten, de driehoek (brandstof, zuurstof, temperatuur), vochtigheid van het hout (vochtmeter), algemeen gebruik van de kachel afgestemd op de kamer en stookbehoefte.”

”Enthousiaste medewerkers, de informatie was een mooie verdieping op mijn kennis.”

”Heldere informatie en tussendoor gelegenheid tot stellen van vragen.”