Reny Quaruba XXL

Reny Quaruba XXL

De buitenhaard van Reny creëert een gezellige plek in de tuin van deze klant. Zo kan er ook ‘s avonds laat als het wat kouder is en in het voor- en najaar genoten worden van het leven buiten.

De Reny Quaruba XXL is een tuinhaard die dankzij haar oerdegelijke en robuuste uitstraling een gewilde haard is. De haard heeft een kubusvorm en de klant heeft hierbij gekozen voor een drie-zijden glas. De deursluiting is weggewerkt tussen het deurpaneel en de rechterpoot. Om de haard af te maken is erom heen een mooie bakstenen wand gemaakt.

De Reny Quaruba XXL heeft een gesloten verbrandingssysteem met als resultaat een hoger rendement en lagere emissiewaarden. Dankzij dit gesloten systeem is deze haard veiliger en geeft hij geen overlast van geur en rook voor de klant en zijn buren. Daarnaast heeft de klant ook geen last van rondvliegende asresten.

Reny Quaruba XXL

Toegepast bij dit project

Reny Quaruba XXL

Creëer een gezellig plek in je tuin met de Reny Quaruba XXL. Zo kan je ook als 's avonds laat als het wat kouder is en in het voor- en najaar genieten van het leven buiten. De Reny Quaruba XXL is een oerdegelijke, robuuste tuinhaard. Doordat hij is gemaakt van Cor-Ten staal heeft hij een industriële uitstraling. De Reny Quaruba XXL heeft een kubusvorm en kan naar wens samengesteld worden met 1 (in deur) of 4 glaspanelen. De deursluiting is weggewerkt tussen het deurpaneel en de rechterpoot. Deze tuinhaard is optioneel verkrijgbaar met een verrijdbaar plateau, hierdoor kan je de Quaruba XXL makkelijk verplaatsen. Daarnaast kan je het plateau ook gebruiken voor de opslag van stookhout.

Bekijk de Reny Quaruba XXL