Nordic Fire Vesper pelletkachel

Nordic Fire Vesper pelletkachel

De Nordic Fire Vesper is een strak vormgegeven pelletkachel met een mooi rustig vuur. De kachel is volledig opgebouwd uit gietijzer en verstevigd staal. Dankzij verschillende innovaties is de kachel stiller en energiezuiniger.

De klant heeft hier gekozen voor de Vesper uitgevoerd in het zwart. Standaard is de kachel voorzien van wifi, waardoor het mogelijk is de pelletkachel te bedienen via een app op de smartphone of tablet. Standaard zit de rookgasafvoer aan de achterzijde, maar optioneel kan er gekozen worden voor een rookgasafvoer aan de bovenzijde. Hierdoor kan de kachel dichter tegen de muur geplaatst worden.

Nordic Fire Vesper pelletkachel
Nordic Fire Vesper pelletkachel

Toegepast bij dit project

Nordic Fire Vesper

De Vesper is een pelletkachel met een mooi en rustig vuur. Dankzij verschillende innovaties is de kachel stiller en energiezuiniger. Bovendien is de levensduur sterk verbeterd door de opbouw uit volledig gietijzer, de verchroomde pellet toevoer vijzel en het zware vermiculite waarmee de binnenzijde is bekleed. Daarnaast zorgt de innovatieve automatische reinigende kantelrooster en ruime aslade ervoor dat u tot wel een maand kunt stoken.

Bekijk de Nordic Fire Vesper